Coronavirus en RAI Amsterdam

Als RAI Amsterdam volgen we de maatregelen op van de overheid om op een veilige manier evenementen te kunnen organiseren en faciliteren. Een versoepeling van deze maatregelen is aangekondigd, die per 25 september ingaat. Meer informatie over de maatregelen die vanaf deze datum gelden is hier te vinden.

 

We zijn er klaar voor om evenementen te laten plaatsvinden in de RAI, conform de regels die nu gelden. Op deze pagina leest u meer over de ontwikkelingen op dit gebied. Er zijn in de huidige situatie twee soorten evenementen: een doorstroomlocatie zoals bij beurzen en een evenement met vaste zitplaatsen (geplaceerd) zoals bij congressen. RAI Amsterdam kiest er voor om altijd te werken met een Coronatoegangsbewijs.

 

Wij gebruiken hiervoor het EU Digital Covid Certificate (DCC). Dit digitale certificaat krijgt u als negatief getest bent, volledig gevaccineerd bent of aantoonbaar bent genezen van Covid-19. Dit DCC wordt in Nederland getoond door middel van de CoronaCheck app.

 

Let goed op de website van het evenement dat u gaat bezoeken om zeker te weten of u het Digital Covid Certificate nodig heeft.

Tabel

Verder kunt hieronder doorklikken naar de pagina die specifiek voor de verschillende doelgroepen laat zien wat de maatregelen concreet en praktisch betekenen voor het organiseren, exposeren op en het bezoeken van een evenement.

 

Organiseer veilige evenementen

Het organiseren van een evenement gedurende de Covid-19 uitbraak is een lastige opgave. Daarom zijn we volop bezig met aanpassingen die we doorvoeren in ons protocol, richtlijnen en veiligheidsmaatregelen voor een veilige en gastvrije RAI.

Lees meer

Een veilige beursdeelname

Het deelnemen aan een evenement gedurende de Covid-19 uitbraak is niet zo vanzelfsprekend als voorheen. We zijn volop bezig met aanpassingen die we doorvoeren in onze protocollen, richtlijnen en veiligheidsmaatregelen voor een veilige beursdeelname.

Lees meer

Nieuwsartikelen over COVID-19