Hoogwaardig uitgeruste ruimtes voor vergaderingen

Op zoek naar een vergaderlocatie waar Amsterdam letterlijk aan uw voeten ligt? Vanuit onze vergaderruimtes heeft u uitzicht over het Rijksmuseum, de Zuidas en het Beatrixpark. 

RAI Amsterdam ligt nabij het levendige stadscentrum van Amsterdam en aan de Ring A10. U bereikt ons makkelijk per auto, tram, trein of metro. Vergaderen kan in een van onze auditoria, onze ruime Ballroom of in onze vergaderruimtes. De vergaderruimtes en lounges, met een maximale capaciteit van 50 personen, zijn beschikbaar voor een halve dag, een hele dag of voor meerdaagse vergaderingen. Daarnaast bieden we u de keuze uit verschillende complete pakketten. 

 Vergaderhamer 5

 

Vergaderpakket

Van Basic tot Deluxe: we helpen u graag bij de keuze voor de meest geschikte aanvulling op uw vergadering. Het is daarnaast ook mogelijk om een ontbijt of borrel te organiseren voor een informele start of afsluiting van de dag

Wilt u een lunch of diner organiseren buiten de vergaderruimte? We regelen dit graag voor u in een van onze restaurants. Al onze restaurants gebruiken lokale ingrediënten, zoals verse kruiden en groenten uit eigen kas, duurzame vis van Jan van As en kalfsvlees van Waterlant’s Weelde.

Meeting room

 Meeting hostess

 

Meeting hostess

Meeting room

 
Meetings with a view - infographic