RAI Amsterdam Convention Centre, een toplocatie voor congressen, beurzen, vergaderingen, feesten, theatershows en elk ander denkbaar evenement.

Met 116.200 m² verhuurbare ruimte zijn wij het grootste beurs- en congrescentrum van Nederland. Het is de ideale locatie voor uw vergaderingen, bedrijfsfeesten of andere evenementen.

De verhuurbare ruimten bestaan uit 12 multifunctionele hallen, een congres- en theaterzaal met 1.750 stoelen, een Ballroom in het Elicium, 24 hoogkwalitatieve congreszalen, 46 vergaderzalen en overdekte parkeergarages met in totaal 4.000 parkeerplaatsen. Al deze ruimten zijn airconditioned, zeer flexibel, multifunctioneel en kunnen worden aangepast aan uw wensen. Daarnaast beschikken alle congres- en vergaderzalen over hoogwaardige techniek met standaard ingebouwde projectieschermen, projectoren, aansluitpanelen, airconditioning en elektrische zonwering. Naast de bestaande zalen is het ook mogelijk om in de hallen zalen te laten bouwen met een capaciteit tot 10.000 personen.

Dit alles wordt omgeven door de geweldige dynamiek van wereldstad Amsterdam.

ERS

Congres van de European Respiratory Society met diverse presentaties, lezingen en posterpresentaties.

Tandartsencongres

Regelgeving en veiligheid in tandartsenpraktijk. Een congres samen met een informatiemarkt in het Forum.