Kaartverkoop

We bieden u de gelegenheid om entreetickets zowel digitaal als gedurende uw evenement bij de entree te verkopen. Digitaal wordt gebruikgemaakt van een gerenommeerd kaartenverkoopsysteem. Bij de entree is er de mogelijkheid om gebruik te maken van kassamogelijkheden waar uw kaarten verkocht kunnen worden. Indien u gebruik wilt maken van ons kassasysteem, helpen onze kassiers en coördinatoren u graag met de verkoop. Ook is het mogelijk om zowel in de voorverkoop als bij de verkoop bij de entree een gerenommeerd verkoopbedrijf in te schakelen. Indien u voor deze optie kiest, zal er een coördinator van het bedrijf aanwezig zijn bij de kassa’s gedurende het evenement. Wij brengen u graag met hen in contact.

Registratie

Onze Bezoekers- en Exposantenregistratie is uw ervaren partner op het gebied van alle vormen van registratie. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van online registratie, de logistieke afhandeling op de beurs, badges, betalingen, exposantensystemen en kaartverkoop. De ervaren medewerkers verzekeren u van een soepel registratieproces voor uw bezoekers. 

Mailings

Nieuwsbrief specifieke RAI beurs
Om uw evenement onder de aandacht te brengen bij potentiele bezoekers, kan het plaatsen van een advertentie in een nieuwsbrief van één van onze beurzen een uitkomst zijn. Nieuwsbrieven worden maandelijks verstuurd naar de doelgroep. Benieuwd naar het bereik per beurs en het profiel van de bezoekers? Klik hier voor een overzicht van de beurzen en evenementen. 

Partnermailing RAI Amsterdam
Een wervingsmail uitsturen vanuit uw eigen naam, op het databestand van één van onze beurstitels. Maandelijks worden er partnermailingen verstuurd. Heeft u al een kant-en-klare HTML mail klaarliggen? Deze kunnen wij direct doorzetten in ons systeem. Heeft u nog geen mailing klaarstaan en komt u tijd te kort? Geen probleem, wij kunnen ook de mailing zelf voor u verzorgen.