Een onvergetelijk evenement

Special Events, onderdeel van RAI Hotel Services, is gespecialiseerd in het maken van kwaliteitsprogramma’s rondom uw deelname aan een evenement. Amsterdam heeft een groot aanbod aan historische of moderne settings voor recepties, diners en partijen voor 25 tot 2000 personen of meer.

Sociale activiteiten, zakelijke evenementen, excursies en transfers, rondvaarten en de Meet & Greet service op Amsterdam Airport Schiphol: we organiseren dit graag voor u. Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem contact met ons op via specialevents@ovationdmc.com.

Sociale activiteiten

Uw bedrijfsevenement, receptie, lunch, diner of feest wordt tot in de puntjes verzorgt met catering, entertainment en transfers. Wij kennen de lokale markt en hebben betrouwbare, creatieve partners geselecteerd, waardoor u profiteert van scherpe tarieven. Het team van Special Events is op de hoogte van alle hotspots, de beste restaurants en meest exclusieve locaties. Het is zo een stuk eenvoudiger om een gelegenheid te vinden die aan uw wensen voldoet.

Feest

Zakelijke evenementen

Wilt u een officiële opening of prijsuitreiking organiseren? Hoe bijzonder uw wensen ook zijn, wij adviseren, budgetteren, coördineren en zorgen voor een perfect eindresultaat.

Zakelijk evenement

Excursies en transfers

De centrale ligging van Amsterdam is een ideaal uitgangspunt voor toeristische excursies en partner programma’s. Bovendien regelt Special Events vervoer per privé touringcar naar hotels, restaurants of RAI Amsterdam. Meertalige gidsen zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Special Events

Rondvaart

Ook kunt u Amsterdam bewonderen via de RAI Amsterdam Canal Boat. Een luxueuze en stijlvolle partyboot brengt u van de haven van RAI Amsterdam naar uw hotel of een andere locatie in de stad. Tijdens de rondvaart geniet u optimaal van de wereldberoemde grachten.

Rondvaart

Meet & Greet service op Amsterdam Airport Schiphol

Wilt u met uw collega's opgehaald worden vanaf het vliegveld? Dan is er de mogelijkheid om een Meet & Greet service op Schiphol te organiseren en een transfer met luxe touringcars naar hotels, restaurants of RAI Amsterdam, begeleid door meertalige hostesses.