Thuis in Amsterdam

Geniet van de beste hotels tegen de beste tarieven.

Amsterdam heeft de beschikking over ruim 40.000 hotelkamers. We gaan op zoek naar de ideale accommodatie voor u, uw exposanten en uw bezoekers. En voor die service rekenen we niets. 

RAI Hotel Services is een van de initiatiefnemers voor het 'I Amsterdam approved' label. Met als gevolg 16.000 kamers en eerlijke prijzen. 

 

I Amsterdam Approved

RAI Hotel Services werkt alleen met hotels die het I Amsterdam Approved label dragen. Een aanbod van 16.000 kamers met de beste prijzen is gegarandeerd. Deze prijzen gelden voor organisatoren, bezoekers en exposanten van internationale, congressen en tentoonstellingen. Een leuk weetje is dat 65% van het gehele kamerblok in de hotels beschikbaar is voor reserveringen voor evenementen. Meer weten over I Amsterdam Approved? Bekijk hier de website.   

Opening Q1, 2020: nhow Amsterdam RAI

Welkom bij nhow Amsterdam RAI, de plek waar moderne kunst, design, gastronomie en cultuur hand in hand gaan. 

  • Met haar 650 kamers op 25 verdiepingen wordt het viersterrenhotel nhow Amsterdam RAI het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux.
  • Het unieke ontwerp is van de hand van het wereldberoemde Nederlandse architectenbureau OMA, opgericht door Rem Koolhaas.
  • nhow Amsterdam RAI maakt deel uit van de nhow merkfamilie (NH Hotel Group) die bekend staat om haar disruptieve, exceptionele design- en lifestylehotels naar ontwerpen van beroemde architecten.  
  • Een unieke hotelbeleving voor gasten met gastronomie van hoge kwaliteit wellness- en andere faciliteiten en diensten die deze bijzondere ervaring ondersteunen.
  • Het hotel bevindt zich naast het RAI-complex in de driehoek tussen de Europaboulevard, de A10 en de RAI.

Bezoek de pre-openingswebsite voor het laatste nieuws over nhow Amsterdam RAI.

Interieur impressie