Welke standbouw past het beste bij uw evenement en welke mogelijkheden zijn er?

Exhibition Management biedt diverse standmogelijkheden voor het inrichten van uw beursvloer. Voor bijna elke voorziening voor uw exposanten of bezoekers is er een optie. Denk hierbij aan uniforme standbouw, lounges, registratiebalies, tijdelijke congreszalen, internetzones en hospitality suites. Ook de inrichting van deze ruimtes en de onderdelen zijn van grote waarde voor de uitstraling van uw evenement. De specialisten van Exhitbion Management adviseren u hier dan ook graag bij om uw evenement tot een succes te maken.

Standbouw

Hospitality Suites

Wilt u uw gasten een ruimte geven om in alle rust te netwerken of een workshop te geven? De hospitality suite of meeting room is hier uitstekend geschikt voor.

Internetzones

Even een mail sturen, updates uit de branche lezen of simpelweg iets opzoeken? Internetzones zijn ideaal voor bezoekers om zich even terug te trekken.

Registratiegebied

Van een traditionele registratiebalie tot het "scan-and-go" principe voor een nog snellere doorstroom van uw bezoekers.

Uniforme Standbouw

Wilt u dat alle standbouw op uw evenement dezelfde uitstraling heeft, kies voor het aanbieden van Uniforme Standbouw aan uw exposanten. Uniforme standbouw staat voor gemak. Het is een pakket dat bestaat uit de stand inclusief elektra, licht en meubilair. Exacte specificaties van de Uniforme Standbouw is afhankelijk van uw wensen voor het evenement. Binnen de Uniforme Standbouw zijn verschillende opties mogelijk. Deze opties variëren in materiaal van de stand en uitstraling. Naast standaard Uniforme Standbouw zijn er drie opties te onderscheiden. 

Standbouw uniform

Vrije bouw

Heeft u al een ontwerp liggen voor uw stand of hospitality suite? Uiteraard is het mogelijk om deze zelf te creëren. Uw exposanten kunnen ook kiezen voor het gebruik van de standconfigurator. Deze is voor hen ontwikkeld om via een aantal eenvoudige stappen hun stand geheel naar eigen wens samen te stellen.

Modulaire Standbouw

Wilt u naast een luxe uitstraling van de stand ook meer gebruik maken van visuals? Modulaire standbouw is hiervoor zeer geschikt. Ook is het hierbij mogelijk om bijv. LEDschermen te integregeren in de verstevigde wanden. Modulaire standbouw is de perfecte optie indien u geen eigen stand kunt ontwikkelen, maar ook geen standaard standbouw wil.

Systeembouw

Wilt u iets meer luxe dan standaard uniforme standbouw? Kies voor systeembouw. Deze variant is te bestellen in verschillende kleuren en kent vrijwel geen beperkingen in maten en vormen. Ook kunt u een speciaal ontwerp laten ontwikkelen.