Lekker eten voor iedereen

Onze Basement Chefs zijn de cateringexperts van RAI Amsterdam. Ze koken elke dag volgens ons Heartwarming Amsterdam concept: verse producten van lokale leveranciers, duurzaam en diervriendelijk. Onze dagverse hapjes en maaltijden worden klaargemaakt met pure producten, van boeren uit de buurt. 

Verticale kas

Mogen wij aan u voorstellen...

De Basement Chefs van RAI Amsterdam

Onder de RAI ligt een heel netwerk van tunnels en kelders. In het centrum van deze prachtige, ondergrondse wereld liggen de keukens waar de Basement Chefs hun kunsten verrichten.

Van galadiner tot congres of beurs – de catering van de RAI heeft de mogelijkheden, logistieke slagkracht én de flexibiliteit om van ieder evenement een culinair succes te maken.

Lekker, verantwoord en met plezier bereid. Laat dat maar aan de Basement Chefs over!

Basement Chefs

Basement Chefs

Catering

Eventcatering

Lunches, borrels, diners en feesten op uw stand of op een andere locatie in de RAI; RAI Amsterdam heeft alles in huis om uw evenement te doen slagen! Wij denken graag met u mee in creatieve concepten waarin kwaliteit, inspiratie en beleving een belangrijke rol spelen. Uw specifieke wensen worden gezamenlijk besproken en verwerkt in een voorstel op maat.

Personeelscatering

Voor uw standpersoneel bieden wij diverse cateringopties tijdens de opbouw, gedurende het evenement en bij de afbouw. Naast de restaurants die ook voor de bezoekers geopend zijn, is het mogelijk een apart personeelsrestaurant in te richten. Ook kan de cateringbestelling op de gewenste dag en tijdstip op de stand worden bezorgd.

Standcatering

RAI Amsterdam neemt graag de verzorging van de catering uit handen, zowel op de stand als voor het standpersoneel. Via de webshop zijn er cateringproducten te bestellen. Specifieke cateringwensen kunt u bij Exhibitor Services kenbaar maken, via exhibitorservices@rai.nl of u kunt telefonisch contact opnemen, 020-549 1928.

Restaurants

RAI Amsterdam beschikt over vijf vaste restaurants:THE ROAST ROOM, Grand Café, First Floor restaurant, Holland Restaurant en Café Amsterdam. Deze restaurants zijn geopend al naar gelang er een evenement of congres plaatsvindt.THE ROAST ROOM is een uitzondering hierop. Zij zijn dagelijks geopend vanaf 09.00 uur.