Wilt u belangrijke internationale sprekers, exposanten, relaties of klanten op een speciale en bijzondere manier ontvangen in Nederland?

Dit is mogelijk met het VIP pakket van Amsterdam Airport Schiphol. Het VIP Centre op de luchthaven biedt een aantal privé lounges speciaal ingericht voor zakelijke reizigers met uitstekende services en een hoog gastvrijheidgehalte. Perfect voor reizigers die gesteld zijn op comfort, exclusiviteit en privacy. Reizen via het VIP centre verzekert uw VIP’s van een persoonlijke service, precies zoals u dit graag ziet.


Aankomst

Bij aankomst worden uw gasten per limousine, luxe bus of courtesy-car vervoerd vanaf het vliegtuig naar het VIP Centre op de luchthaven. Tijdens het uitrusten van de vlucht wordt de aflevering van hun bagage naar het VIP Centre verzorgd zowel als de afhandeling van douane- en paspoortformaliteiten. In de lounge bar kunnen uw gasten een drankje alsmede lichte maaltijden en snacks nuttigen. Ook zijn alle faciliteiten aanwezig indien zij hun werk voort willen zetten. Het VIP Centre is een perfecte locatie voor korte zakelijke bijeenkomsten.


Vertrek

Ook bij vertrek ervaren uw VIP’s een gastvrij ontvangst in het VIP Centre. Tijdens het verblijf wordt de check-in voor uw gasten geregeld en worden de bagage en paspoortformaliteiten verzorgd. In de lounge bar worden lichte maaltijden en snacks aangeboden en kunnen uw gasten zich in een relaxte atmosfeer voorbereiden op hun vlucht. Ook zijn alle faciliteiten aanwezig indien zij hun werk voort willen zetten. Het VIP Centre is een perfecte locatie voor korte zakelijke bijeenkomsten. Kort voor vertrek van de vlucht worden uw gasten per limousine naar het vliegtuig gebracht of, als zij daar de voorkeur aan geven, per courtesy-car naar de pier.