De ideale plek voor uw evenement. RAI Amsterdam luistert naar de wensen en ideeën van onze bezoekers, exposanten en organisatoren. Dankzij onderzoek en uw ideeën en inzichten blijven we ons gebouw vernieuwen.
 • nhow Amsterdam RAI

  Een splinternieuw hotel, een onvergetelijke ervaring. nhow Amsterdam RAI, vlakbij het RAI Convention Centre en station Amsterdam RAI, wordt een nieuwe sociale, multiculturele hotspot voor toeristen, zakenreizigers en Amsterdammers. Met 650 kamers, verdeeld over 25 verdiepingen, en een hoogte van 91 meter is nhow Amsterdam RAI het grootste nieuw gebouwde hotel in de Benelux. De opening van nhow Amsterdam RAI staat gepland voor Q1/2020.

  Lees meer »

 • Uitbreiding Hal 5

  Om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen is RAI Amsterdam altijd op zoek naar mogelijkheden om het gebouw te upgraden en uit te breiden. We hebben plannen om Hal 5 aan het eind van dit jaar te verbouwen. Hal 5 is gebouwd in 1961 en ligt in het Europa complex naast Hal 1. Het kan gebruikt worden als zelfstandige hal maar ook in combinatie met de omliggende hallen. De hal wordt met 30 meter verlengd en krijgt er hierdoor circa 4.000 m2 aan multifunctionele expositieruimte bij. Door de nieuwe glazen gevel krijgt het een moderne en open uitstraling naar de nabijgelegen woonwijk.

 • Verbetering bezoekersstroom entree C

  Om een veilige omgeving te blijven garanderen voor onze bezoekers is er bij entree C een extra trap geplaatst naast de al aanwezige trap en roltrappen. Door het plaatsen van deze trap verbeteren wij de doorstroom van bezoekers richting hal 10, 11 en 12 en kunnen wij op de begane grond zorgen voor een snelle toegangscontrole.

 • Een hemelblauwe zaal E101

  Zaal E101 bestond uit twee ruimtes maar is samengevoegd tot een grote ruimte met direct toegang naar de technische cabine en tolkencabines van de Forumzaal. In deze zaal is geen daglicht aanwezig maar door het installeren van het unieke Coelux daglichtsimulatie systeem in het plafond is het of u naar een zonverlichte blauwe lucht kijkt.

 • Cateringpunten vernieuwd

  Zin in een sandwich, gezonde smoothie of vers gebakken pizza? In hal 1 zijn onze vaste cateringpunten vernieuwd. Voldoende gezellige, goede zitruimte en een gevarieerd aanbod zorgen voor een netwerk- of rustmoment tijdens uw bezoek aan de RAI.

 • Park Foyer

  De vernieuwde Park Foyer heeft een open en multifunctioneel karakter gekregen. Door de extra doorgangen (7 meter breed) naar hal 8 en een verplaatsbare wand tussen de Park Foyer en de publieke ruimte op de eerste verdieping is deze ruimte te gebruiken als uitbreiding van de hal capaciteit maar ook geschikt voor presentaties of diners.

 • Forum Complex

  In het Forum Complex zijn in verschillende fases de zalen E103 t/m E108 verbouwd. Door het plaatsen van vijf schuifwanden zijn de zalen los van elkaar te gebruiken maar kunnen ook worden samengevoegd tot een of meerdere grote zalen. De hoge zalen hebben een volledig uit glas bestaande buitengevel gekregen. Uiteraard is verduistering mogelijk met behulp van verduisterende of zonwerende screens.

 • Strandzuid

  Na een complete metamorfose is in 2017 het nieuwe Strandzuid, gelegen tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, officieel geopend. Na twaalf succesvolle seizoenen hebben de houten paviljoens van het stadsstrand plaats gemaakt voor een nieuw en permanent gebouw. Met inspiratie uit Bali is een locatie gebouwd met internationale allure voor alle Amsterdammers en (zakelijke) gasten van de RAI. Tijdens de winter wordt deze locatie omgetoverd tot evenementenlocatie Zuidpool waar u nog de echte koude winters kunt ervaren.