Welkom bij Strandzuid!

Op een verrassende plek achter de RAI, aan het water, vindt u een oase van rust, gezelligheid en zomer. U komt binnen op het strand, bestelt een speciaal bier bij de buitenbar en ploft neer op één van de ligbedden met uitzicht op het mooie Beatrixpark. Het pand met Balinese uitstraling biedt onderdak aan het restaurant en verschillende ruimtes voor events. Het is dé zomerse eventlocatie en city-escape in Amsterdam!

Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner. U vindt het restaurant in het pand aan het water, dat met veel glas en een warm interieur een aangename plek is bij ieder weertype. Als de zon schijnt kunt u terecht op het vernieuwde terras, met een ligging op het zuiden en uitzicht over het Beatrixpark.

Strandzuid website »Zuidpool website »

Het echte vakantiegevoel

Geniet van de geur van gloeiend houtskool, smaken die herinneringen van een mooie reis oproepen en een ongedwongen sfeer van het strand. Die heerlijke vegan Tajin zoals u ‘m ooit in Marokko hebt geproefd, de smokey rib-eye zoals deze thuis op de barbecue een keer gelukt was, of de zeebaars in zijn geheel gebakken zoals aan de kust, bij Strandzuid hebben we het allemaal. Voor dat echte vakantiegevoel hoeft u de stad niet meer uit.

The Jetty Bar

Zodra het weer het toelaat, is het tijd voor borrels en barbecues bij The Jetty Bar; een strandbar (en keuken) naast de haven. Deze buitenlocatie is deels overdekt met een stijlvolle tent en is dé ideale plek voor team building met collega’s, verjaardagen met familie en vrijdagmiddagborrels met vrienden. The Jetty bar heeft een overdekte capaciteit van 120 gasten. Uiteraard kan het buitenterrein voor events ook bij The Boat House getrokken worden. 

The Boat House

De grootste overdekte evenementenlocatie is The Boat House, gelegen aan het water naast het restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas, een perfecte koppeling met buiten. The Boat House staat in direct contact met de keuken en beschikt over een eigen bar en toiletgroep. De capaciteit van The Boat House is 500 personen, maar in combinatie met The Jetty Bar of het restaurant kan dit eenvoudig worden verhoogd.

The Beach House

De tweede overdekte locatie voor events is The Beach House, gelegen aan het grote strand bij de ingang van Strandzuid. Het is een intieme ruimte voor groepen tot 200 personen, met een eigen bar en terras. Binnen hangt een typische zomersfeer, met speelse elementen en veel groen. Het meubilair heeft standaard een indeling met verschillende zithoeken, maar kan naar wens worden aangepast.

Zuidpool

In de winter wordt Strandzuid omgetoverd tot een prachtig Winterwonderland, genaamd Zuidpool. Dus heeft u interesse in een winters event? Dan is Strandzuid van alle markten thuis. Let op, tijdens Zuidpool is het restaurant gesloten en is de locatie enkel geopend voor evenementen.