Opening Q1, 2020: nhow Amsterdam RAI

Welkom bij nhow Amsterdam RAI, de plek waar moderne kunst, design, gastronomie en cultuur hand in hand gaan. 

  • Met haar 650 kamers op 24 verdiepingen wordt het viersterrenhotel nhow Amsterdam RAI het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux.
  • Het unieke ontwerp is van de hand van het wereldberoemde Nederlandse architectenbureau OMA, opgericht door Rem Koolhaas.
  • nhow Amsterdam RAI maakt deel uit van de nhow merkfamilie (NH Hotel Group) die bekend staat om haar disruptieve, exceptionele design- en lifestylehotels naar ontwerpen van beroemde architecten.  
  • Een unieke hotelbeleving voor gasten met gastronomie van hoge kwaliteit en diverse faciliteiten en diensten die deze bijzondere ervaring ondersteunen.
  • Het hotel bevindt zich naast het RAI-complex in de driehoek tussen de Europaboulevard, de A10 en de RAI.

Het hotel is een nieuw sociaal en multicultureel ontmoetingspunt voor zakenreizigers, toeristen en Amsterdammers. Voor meerdaagse congressen, beurzen en andere evenementen functioneert het nieuwe hotel als hoogwaardig ‘headquarter hotel’ op locatie voor bezoekers, exposanten, sprekers en organisatoren.  

Het kamerontwerp is geïnspireerd op de zes windstreken waar de hoeken van het gebouw naar wijzen: zuid, oost, noord, zuidwest, zuidoost en noordwest. Thema’s rondom de Gouden Eeuw in Amsterdam als commercieel centrum van Europa worden er gecombineerd met bekende internationale symbolen.

Bezoek de pre-openingswebsite voor het laatste nieuws over nhow Amsterdam RAI.

Interieur impressie