Op de begane grond en eerste verdieping van het Auditorium Centre ligt een vijftiental vergader- en congreszalen.

Op de begane grond bevinden zich 3 zalen waar u kunt vergaderen met groepen variërend van 8 tot 50 personen. Op de eerste verdieping liggen de vergaderzalen G102 tot en met G111, en de Amsterdam Suite. Deze zalen variëren in grootte en zijn onderling te combineren waardoor u groepen kunt herbergen van 22 tot 300 personen.
 
Klik hier voor de 360˚ foto.
 

Vergader- en Congreszalen

Amsterdam Suite

De suite is ingericht als boardroom, en daarmee erg geschikt voor vergaderingen of rondetafelgesprekken. De ruimte is voorzien van klimaatbeheersing, eigen garderobekast, audiovisuele apparatuur en een cateringbuffet.

G001 - G003 en G102 - G111

Op de begane grond van het Auditorium Centre liggen drietal vergaderzalen. Op de eerste verdieping zijn er 10 te vinden. Deze zalen kunnen gebruikt worden voor een training, vergadering als ook voor een organisatiekantoor. De zalen kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden, zodat u een training of vergadering voor een grote groep kunt organiseren.

Emerald Room

Op de eerste verdieping van het Auditorium Centre ligt de Emerald Room, omringd door de Emerald Lounge. De Emerald Room is met name geschikt voor vergaderingen, als kleine congreslocatie of voor break-out sessies. De lounge kan ook gebruikt worden als lunch- en borrelruimte.