Organiseer veilige evenementen

Beleef opnieuw de kracht van verbinding

Het organiseren van een evenement gedurende de Covid-19 uitbraak is een lastige opgave. Daarom zijn we volop bezig met aanpassingen die we doorvoeren in ons protocol, richtlijnen en veiligheidsmaatregelen voor een veilige en gastvrije RAI.

Deze betreffen o.a. het borgen van hygiëne richtlijnen, veilige op- en afbouw van evenementen, het mogelijk maken om 1,5 meter afstand te houden van aankomst t/m vertrek en het reguleren van bezoekersstromen. Al deze aanpassingen zijn er op gericht de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen te beschermen.

Lees hieronder het protocol of bekijk hier de visuals.

De RAI is in staat mensen veilig samen te brengen en de kracht van verbinding te laten ervaren. Zowel fysiek, bij toepassing van de regels en richtlijnen, als virtueel.

Veilig, Verantwoord en Gastvrij

Met ons coronaprotocol, RAI Amsterdam – Veilig, Verantwoord en Gastvrij, presenteren we onze regels en richtlijnen voor het organiseren en faciliteren van vakbeurzen, congressen, voorstellingen en bijeenkomsten in RAI Amsterdam. Dit document is bestemd voor organisatoren van evenementen in de RAI en beschrijft hoe deze op een veilige en verantwoorde manier, met het oog op Covid-19, kunnen plaatsvinden. Dit in het belang van de veiligheid en het welzijn van alle betrokkenen.

Met inachtneming van de regels en richtlijnen in dit document, zijn we er klaar voor om veilige en verantwoorde evenementen te organiseren en faciliteren en onze bezoekers op een gastvrije manier te ontvangen. We hebben er alle vertrouwen in dat we hiermee alle Covid-19 gerelateerde risico’s proactief en effectief weten te beheersen, van op- tot afbouw van evenementen.