Zalen

Entree C - C zalen

Entree C is de entree van het Holland Complex. Op de tweede verdieping, bereikbaar via lift of trap, bevinden zich zes zalen die gebruikt kunnen worden als organisatie of perskamer. Twee zalen zijn comfortabel ingericht met zitjes en een eigen make-up tafel, toilet en douche zodat ze gebruikt kunnen worden als kleedruimte of VIP ruimte.

Het Elicium Centre bestaat uit de Elicium Ballroom, vier onderling te combineren congreszalen en 20 vergaderzalen voor kleinschalige bijeenkomsten: trainingen en vergaderingen van 5 tot 48 personen. Uiteraard zijn er ook grotere zalen beschikbaar in RAI Amsterdam.

In het Forum Centre zijn naast de grote Forumzaal, die plaats biedt aan meer dan 700 personen, ook verschillende vergaderzalen en lounges te vinden. De Forum Lounge is de entree tot de Forum Zaal en de Ruby Lounge op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn acht vergaderzalen. Zes zalen hebben verplaatsbare wanden waardoor ze onderling te combineren zijn tot een grote zaal. Het Forum Centre is eenvoudig te combineren met hal 10 en is te bereiken via entree E.

Het Park Centre bestaat uit 5 vergaderzalen op de begane grond. Deze zijn bereikbaar via Entree F en de Jade Lounge. Op de eerste verdieping ligt de Park Foyer. De Park Foyer is een multifunctionele locatie van 1600 m2. Het kan als een op zichzelf staande foyer gebruikt worden maar door het openen van de extra doorgangen naar Hal 8 vormt het een geheel met Hal 8. Het Park Centre is te bereiken via entree F waar ook een directe toegang is naar parkeergarage P3.

In het hart van RAI Amsterdam ligt het Auditorium Centre, te bereiken via entree G. Het centre biedt naast de grote Auditorium zaal plaats aan diverse zalen, foyers en lounges. Het Auditorium telt 1750 zitplaatsen en combineert comfort en stijl met de nieuwste audiovisuele technologie. Het is de ideale plek voor een presentatie, voorstelling of congres. Daarnaast beschikt het Auditorium Centre over een backstage gebied waar een Artiesten Foyer en kleedkamers te vinden zijn.

Entree K - zalen K101 en K102

Boven entree K bevinden zich zaal K101 en K102. Met verschuifbare wanden zijn deze zalen te koppelen tot een grote zaal. Tussen de zalen bevindt zich een pantry en toilet. Deze zalen worden meestal gebruikt als organisatiekamer en/of perskamer.

Entree L - Amtrium en L-zalen

Entreegebied L bestaat uit het Amtrium, een multifunctionele ruimte op de begane grond met verplaatsbare wanden. Deze ruimte kan hierdoor gebruikt worden als zaal maar als de wanden niet geplaatst zijn is de ruimte geschikt als extra hal of foyer. Via glazen deuren heeft het Amtrium direct toegang tot hal 5. Op de eerste verdieping zijn twee kleinere vergaderzalen en twee congreszalen die gecombineerd kunnen worden tot één grote zaal voor 126 personen. Op de tweede verdieping bevind zich de Amtrium Foyer.