• Gepubliceerd: 12-06-2017

Samenwerking RAI en Senz

RAI Amsterdam en Sensz hebben een overeenkomst ondertekend voor een vooruitstrevende samenwerking op het gebied van voedselveiligheid. Als gerenommeerd evenementen-, congres- en beurscomplex heeft de RAI voedselveiligheid als topprioriteit.

Jules Broex, Director Operations van RAI Amsterdam: “De pakkende wijze van rapporteren en digitalisering van onze audits geeft ons met de samenwerking met Sensz de mogelijkheid nog transparanter te worden voor onze klanten”.

Sensz is als onafhankelijke kwaliteitsmanagement organisatie en specialist op het gebied van voedselveiligheid partner zijn voor de RAI voor de uitvoering van audits en resultaatgerichte advisering. Rosmaryn Wesselman, Managing Director van Sensz; “De samenwerking tussen Sensz en de RAI sluit zeer goed aan bij de ambitie van de RAI om in het proces van voedselveiligheid een ontwikkeling naar vernieuwing te maken. Met heldere, kleurrijke en digitale rapportages wordt volledige transparantie bereikt, waardoor snelle en adequate opvolging mogelijk wordt gemaakt.”

RAI Amsterdam is voornemens om op alle cruciale locaties in het gebouw middels schermen deze informatie voor alle betrokken medewerkers inzichtelijk te maken. Met de samenwerking met Sensz heeft RAI Amsterdam de ambitie uitgesproken tot het behalen van het Waarborg Voedselveiligheid, een erkend zelfcontrolesysteem met het vertrouwen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, waarmee een groene beoordeling en verminderd toezicht door de NVWA een feit wordt.

Nieuwste foto's

Nieuwste video

Gerelateerde berichten

Bouw hotel nhow Amsterdam RAI van start Bouw hotel nhow Amsterdam RAI van start
Grootste hotel van de Benelux met 650 kamers Met het symbolisch leggen van een ...
Parkeren en exposeren in het RAI parkeergebouw Parkeren en exposeren in het RAI parkeergebouw
Afgelopen week is er hard gewerkt aan het gereed maken van het nieuwe ...
Hello-Bike live bij RAI Hello-Bike live bij RAI
Sinds half juni heeft de RAI een eigen Hello-Bike dropzone. Hello-Bike is een ...