• Gepubliceerd: 10-20-2017

Recordopbrengst Inzamelingsactie: 319 kratten en flink bedrag voor Piaggo

De opbrengst van de inzamelingsactie voor de Voedselbank Amsterdam Zuid is groter dan ooit! Maarliefst 319 kratten houdbaar voedsel werden opgehaald door negentien participanten van Green Business Club (GBC) Zuidas en negen woontorens in Zuidas. Maar naast deze superopbrengst in kratten, is er ook nog eens ruim € 5000,- ingezameld voor een elektrische Piaggo voor de Voedselbank!

 

De hoogste uitslag tot nu toe was 402 kratten in 2015. Met de 319 kratten van dit jaar plus dit grote geldbedrag gaan we daar ruim overheen. GBC Zuidas en Voedselbank Amsterdam Zuid zijn blij en trots met deze geweldige uitslag: bedankt allemaal!!

 

Elektrisch

Dit jaar hebben we naast de actie met de kratten een geldinzamelingsactie gedaan voor een elektrische Piaggo, een klein autootje waarmee de Voedselbank haar kratten en voedsel vervoert. Door milieumaatregelen mag binnenkort oude diesel Piaggo niet meer door de stad rijden. De Voedselbank is van dit vervoermiddel afhankelijk voor met name het ophalen van producten bij supermarkten.
Zuidasbedrijven en hun medewerkers doneerden gul en samen kwamen we op een bedrag van meer dan 5000 euro. Daar komen we een heel eind mee, maar we zijn er nog niet. We gaan daarom door met deze actie tot we de aanschafprijs bij elkaar hebben, want we zijn vastbesloten om de Voedselbank met een nieuwe, elektrische Piaggo het nieuwe jaar in te laten rijden!

 

GBC Zuidas en de Voedselbank bedanken alle bedrijven en hun medewerkers en alle bewoners die een bijdrage leverden:

 

Organisaties:
ABN AMRO, Albert Heijn, Actys, APG, CBRE, Cycloon, Funding Circle, G&S Vastgoed, Green Office VU, Gemeente Amsterdam, Hello Zuidas, Hompe & Taselaar, Loyens & Loeff, RAI, TCA, Van Doorne, Vesteda, Werkgevers Service Punt, WTC Amsterdam

Bewoners van:
900Mahler, Summertime, Symphony, Op Zuid, New Amsterdam, Eurocenter, Ravel Residence, Rivers, Amstelwijck

 

Nieuwste foto's

Nieuwste video

Gerelateerde berichten

Lancering eigen RAI tijdlijn Lancering eigen RAI tijdlijn
Wat in 1893 begon als Vereniging 'De Rijwiel-Industrie' is in iets meer dan een ...
Bouw hotel nhow Amsterdam RAI van start Bouw hotel nhow Amsterdam RAI van start
Grootste hotel van de Benelux met 650 kamers Met het symbolisch leggen van een ...