Na vele uitverkochte shows in de UK komen de Melody King & Melody Queen; Kumar Sanu & Anuradha Paudwal nu ook naar Nederland!

9 Feb t/m 9 Feb 2019

Greatest Hits World Tour – Nazar Ke Samne – with an exclusive Symphony orchestra from Mumbai!

Na vele uitverkochte shows in de UK komen de Melody King & Melody Queen; Kumar Sanu & Anuradha Paudwal nu ook naar Nederland met een grandioze Symphony Orchestra from Mumbai! waar ze voor het eerst samen komen optreden. Dit wordt een onvergetelijke concert dat u niet mag missen! Ook komt de dochter van Kumar Sanu, Shannon K Sanu speciaal uit Los Angeles om haar vader bij te staan tijdens deze onvergetelijke avond.

“Dit duo heeft meer dan 100 miljoen albums van (Aashiqui) de grootste Bollywood-soundtrack aller tijden verkocht!”

Kumar Sanu
Ook wel bekend als een iconische Bollywood-zanger met miljoenen fans over de hele wereld. Hij is legendarisch, omdat hij heeft gezongen in meer dan 20.000 Bollywood nummers en wereldwijd meer dan 1 miljard albums heeft verkocht.

Anuradha Paudwal
Staat bekend als één van de meest legendarische Bollywood-zangeressen. Ze kreeg van de regering van India in 2017; de Padma Shri Award; Indiaas vierde hoogste burgerlijke eer. Daarnaast is ze ook ontvanger van de National Film Award en heeft dit maar liefst vier keer gewonnen. Wat een record!

Op zaterdag 9 februari 2019 treden Kumar Sanu & Anuradha Paudwal op in de Rai Theater in Amsterdam voor hun Greatest Hits world Tour – Nazar Ke Samne. Samen zijn ze zonder twijfel een van de grootste iconen van de Bollywood-film scene en zullen ze het publiek rocken op z’n 90’s!!

Website

Organisatie:
TKR Worldwide
Locaties:
RAI Theater
Prices:
From €52,50 to €132,50

Openingstijd(en)

# Openingstijd Sluitingstijd
2019-02-09 19:00 - 23:00

Kaartverkoop

Volg ons: