Aftrap Europees business event voor onafhankelijke, luxe- en boutique hotelsector

8 May t/m 9 May 2019

The Independent Hotel Show -het belangrijkste zakelijke evenement in Groot-Brittannië voor luxe- en boutique hotels- lanceert de eerste show in Europa. De Amsterdam RAI heeft de eer als locatie te dienen van de European Independent Hotel Show op 8 en 9 mei 2019. Een selectie van 150 premium leveranciers, een database van 25.000 hoteliers, inspirerende en informatieve seminars en uitgebreide ontmoetings- en netwerkmogelijkheden vormen de basis van de show.

The Independent Hotel Show is het meest complete zakelijke evenement voor de onafhankelijke luxe- en boutique hotelsector. Het in 2012 in Londen opgerichte event is daar al zes jaar zeer succesvol. Duizenden hoteleigenaars, managers en high level operators kwamen al samen om ideeën uit te wisselen, presentaties van deskundige sprekers bij te wonen, zaken te doen en te netwerken. De missie van het event is om ondersteuning te bieden aan deze snel veranderende sector.

Exposanten van de show zijn hoogwaardige productproducenten en dienstverleners op het gebied van ontwerp en inrichting, ontspanning en wellness, hotelproducten en -voorzieningen, housekeeping, tech, marketing, zakelijke dienstverlening en veel meer. De eerste editie heeft een sterke Benelux-focus, maar ook de Duitse markt zal geïnformeerd worden over de eerste editie van deze show.

Website
Contact website
Nieuwsbrief
TravelWebsite

Organisatie:
Fresh Montgomery Ltd.
Locaties:
RAI Amsterdam - Hal 5
Prices:
€10,-

Openingstijd(en)

# Openingstijd Sluitingstijd
2019-05-08 10:00 - 17:00
2019-05-09 10:00 - 17:00

Neem contact op

Volg ons: