• Gepubliceerd: dinsdag, 07 maart 2017

Het vernieuwde Strandzuid opent dit voorjaar haar deuren

Na een ingrijpende renovatie opent Strandzuid dit voorjaar haar deuren. Dit stadsstrand gelegen in de achtertuin van de RAI is compleet vernieuwd en beschikt over een nog groter terrein met strand, restaurant en verschillende locaties voor events. Deze nieuwe faciliteit draagt voor RAI Amsterdam bij aan een optimale configuratie van het RAI Convention Centre. Voor de Amsterdamers is Strandzuid dé zomerlocatie voor events. Kortom: Een zomerse uitvalsbasis voor business en leisure. 

Verbinding met Amsterdam 

De RAI willen we steeds meer toegankelijk maken voor het grote publiek. Niet alleen onze bezoekers, exposanten en organisatoren moeten zich welkom voelen bij de RAI, maar juist iedereen (in de buurt) moet zich dat voelen. Een goede plintfunctie vinden we belangrijk om de verbinding met de stad Amsterdam te kunnen maken. THE ROAST ROOM is hier al een mooi voorbeeld van en vanaf dit voorjaar voegen we Strandzuid toe als plintfunctie.

Na de oplevering van Strandzuid beschikt de stad Amsterdam en de RAI over een vernieuwde evenementenlocatie met restaurant, diverse terrassen, buitenbars en aanlegsteigers. 

Deel dit nieuws

Business Newsletter

Aanmelden »

Nieuwste video

Bekijk alle video's »