Parkeren om de hoek

Er zijn kantoren aan de Zuidas die niet meer voldoende parkeerruimte hebben voor hun medewerkers. De aanwezige parkeergarage is één van de duurste van Amsterdam. In de omgeving mag op straat niet langer dan 3 uur achter elkaar geparkeerd worden. Kortom, parkeerruimte op de Zuidas en omgeving is schaars. 

Bij de RAI hebben we, als er geen grote evenementen plaatsvinden, wel voldoende parkeerplaatsen. Aan de oostkant van de Zuidas, op een paar minuten van de meeste Zuidas kantoren, bevindt zich voor het grootste deel van het jaar dus een parkeeroplossing. 340 dagen per jaar kunt u uw auto gemakkelijk kwijt bij de RAI. U rijdt vanaf de ring zo de garage in en andersom vanuit de garage zo de ring weer op.

Het is mogelijk om een bedrijfsabonnement af te sluiten waarmee u en uw collega’s 340 dagen per jaar zeker zijn van een parkeerplaats. Een aantal kantoren ging u al voor. Afhankelijk van de afstand tussen de RAI en uw kantoor kunt u bijvoorbeeld fietsen of een pendelbus inzetten voor het vervoer van de RAI naar kantoor en weer terug.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw kantoor, neem contact op met Berend Bouwman via 020 549 18 68 of b.bouwman@rai.nl.