Vliegtuig

U reist met de auto, trein, taxi of bus binnen 15 minuten van Schiphol Airport naar RAI Amsterdam. Op de internetsite Schiphol.nl vindt u onder meer een overzicht van actuele vluchtinformatie, aansluitend vervoer naar de RAI en zakelijke faciliteiten op de luchthaven.


Per trein

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt. Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner op www.ns.nl. Of kijk verder op deze pagina voor online combi tickets.


Per tram, metro en bus

Tram 4 rijdt tussen de RAI (halte Europaplein), het centrum van Amsterdam en Amsterdam Centraal. Vanaf station Amstel kunt u de RAI bereiken met metro 51 en bus 62 of 65. Metro 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal. Metro 50 onderhoudt een regelmatige dienst tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij station RAI.


Uitgebreide routebeschrijving naar RAI Amsterdam »

Discover Holland tickets

Kies voor gemak en bestel vooraf je travel tickets online op discoverholland.com. Je besteld je tickets online voordat je in Nederland arriveert. Door je tickets al vooraf online te bestellen kun je de drukte van Schiphol overslaan en hoef je niet in een rij te staan voor een kaartje of travel ticket. Je kunt verschillende type kaartjes bestellen.

 

Meer informatie >>