Touringcar

Gemeente Amsterdam 

In samenwerking met de gemeente Amsterdam wordt er bij de RAI een pilot gehouden voor het parkeren van touringcars die toeristen naar een locatie in Amsterdam hebben gebracht. De pilotperiode is van 1 tot en met 31 augustus 2017.

Touringcar operators kunnen na aanmelding via raiparking@rai.nl elke dag tussen 09:00 en 22:00 de touringcar parkeren op de P6, volg P RAI 1-6. De kosten hiervoor zijn € 15,- per touringcar per dag. Dit bedrag kan worden voldaan bij loge P5. Na betaling kan er 24 uur per dag van de P6 worden afgereden. 
In de mail graag aangeven van welke maatschappij de touringcar is, naam en telefoonnummer. Ook graag vermelden hoe laat men verwacht bij de RAI te arriveren.

Evenementen RAI

Komt u met een touringcar naar een evenement van RAI Amsterdam, dan kunt u in de meeste gevallen parkeren op P6. Volg hiervoor P-RAI 6.
Bij sommige evenementen komen een groot aantal touringcars. In dit geval staat er op de Europaboulevard aangegeven welke route de touringcars kunnen volgen om te parkeren.
U kunt uw komst met een touringcar aanmelden via raiparking@rai.nl


Taxi

Elk taxibedrijf kan u naar RAI Amsterdam brengen. Alleen de taxi’s van TCA kunnen u ophalen bij de RAI. 
Bij sommige evenementen staan  taxi’s van TCA al te wachten bij de entree van het evenement. Als er geen taxi’s klaar staan, dan kunt u bij de receptie een taxi laten bellen.