Parkeerabonnement voor omwonenden

RAI Amsterdam bevindt zich in een extreem dichtbebouwd gebied. Dit brengt een aantal positieve en minder positieve neven effecten met zich mee.

Om haar omwonenden tegemoet te komen en eventuele parkeerproblematiek te ontnemen, biedt RAI Amsterdam goedkope kwartaal (drie maanden) parkeerabonnementen aan.

Een parkeerabonnement is te gebruiken in de grote parkeergarages P1/2/3 van RAI Amsterdam op bijna alle dagen van het jaar. Tijdens sommige grote evenementen kunt u niet parkeren bij de RAI, maar daar wordt tijdig over gecommuniceerd.

Bewonersabonnementen zijn uitsluitend per kwartaal (drie maanden) te bestellen. De eerste keer dat u een abonnement wilt bestellen dient u het contactformulier op deze pagina in te vullen, daarnaast dient u ook te betalen voor het abonnement (zie Abonnement kopen). Uw aanvraag wordt binnen vijf werkdagen behandeld. Het abonnement kan alleen ingaan op de eerste van de maand of op de vijftiende van de maand.

De kwartaalabonnementen kosten € 425,00 (incl. BTW) (tarief 2017). 
Uw abonnement zal automatisch maandelijks worden verlengd. De betaling hiervan kan alleen gedaan worden door middel van automatische incasso.
NB: Er wordt geen (btw) factuur verstrekt. Bij verlenging zijn de kosten € 142,00 per maand (incl 21% btw).

Abonnement kopen

  • Mail uw naam, adres, telefoonnummer en kenteken naar raiparking@rai.nl.
  • Daarna betaalt u hieronder het abonnement bij Paylogic.
  • Na opgave van kenteken, adres en voldoen van de betaling nemen wij contact met u op.