Meetings with a view

In alle rust vergaderen, trainen of een inspirerend congres bijwonen, maar wel in een zakelijke omgeving en met uitzicht op de stad Amsterdam? En er zorgeloos van uit kunnen gaan dat alles geregeld is, dat kan bij RAI Amsterdam.

Amsterdam is een bijzondere locatie zowel voor kleinschalige trainingen en vergaderingen of grotere bijeenkomsten. Wij hebben alle ingrediënten in huis om uw bijeenkomst tot iets bijzonders te maken.

U kunt hier vergaderen in één van onze auditoria, de prachtige ballroom, ruimtelijke vergaderzalen en zakelijke congreszalen. De vergaderlocaties, met een maximum capaciteit van 100 personen, zijn voor u beschikbaar van een dag of dagdeel tot meerdaagse bijeenkomsten. 
Alle zalen zijn voorzien van hoogwaardige techniek met standaard ingebouwde projectieschermen, projectoren, aansluitpanelen, airconditioning en elektrische zonwering en hebben vaak een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam.

Arrangementen

Uiteraard bieden wij u de keuze uit verschillende complete arrangementen. Van een Basic tot een Deluxe arrangement: wij helpen u graag met de keuze voor de meest geschikte toevoeging aan uw vergadering.

Wilt u tussentijds de vergaderruimte verlaten om te genieten van heerlijke Amsterdamse dranken en gerechten? Dat is mogelijk! Wij verzorgen graag voor u een diner in één van onze restaurants.


Arrangement informatie >>

D401-404Vergaderen