boks

Het zijn, op zijn zachtst gezegd, interessante tijden. Hoe beïnvloeden mondiale en lokale veranderingen de sector voor beurzen, congressen en eventmarketing? Waar zit de wrijving?
  
Laat hier uw gegevens achter om trendrapport te downloaden »

Het nieuwe RAI Insights trendrapport (engelstalig) noemt tien invalshoeken die u kunt gebruiken om met een andere blik naar uw evenement te kijken en geeft tips om uw evenement extra glans te geven. Daarnaast biedt het rapport ervaringen van internationale eventprofessionals en bovenal: best practices en een vooruitziende blik.


Wij hopen dat u net zo geïnspireerd raakt door dit rapport als wij door de vele mogelijkheden die ons staan te wachten in de nabije toekomst.

Trendrapporten

Connected society

Wij geloven in de kracht van verbinding. In deze tijd van smart phones en andere slimme mobiele apparaten is iedereen overal, snel en gemakkelijk in contact met elkaar. Technologie maakt het mogelijk alles en iedereen te verbinden – altijd. Dit noemen wij de “connected society”. Samen met TrendsActive en Ruigrok | NetPanel hebben we een selectie samengesteld van de meest recente inzichten over de ‘’connected society’’. Dit is gebaseerd op een kwalitatief onderzoek en een sociaal-culturele analyse. Met behulp van dit onderzoek, laten we zien wat deze inzichten kunnen betekenen voor evenementen.

connected society

Future Proof

Evenementen zien er in 2017 anders uit, omdat de behoeft van mensen - en de manier waarop zij met elkaar in contact zijn - aan het veranderen is.

future proof

Generation X and Y

Transparantie, eerlijke informatie en gevoel van exclusiviteit. Of toch liever co-creatie, guided tours en kennis delen. Beurzen en evenementen zijn volop in ontwikkeling. RAI Amsterdam onderzocht de wensen en behoeften van de huidige en toekomstige generatie beursbezoekers.

Generation X and Y