RAI Hotel Services is de grootste accommodatiebemiddelaar in Amsterdam en omgeving.

Amsterdam heeft de beschikking over ruim 40.000 hotelkamers. Per jaar worden er tussen de 120.000 en 150.000 overnachtingen geboekt voor congressen, beurzen en andere evenementen. Door jarenlange kennis en ervaring kunnen wij voor uw staf, sprekers, deelnemers, exposanten en bezoekers de beste hotels, tegen gunstige prijzen, met uitstekende voorwaarden aanbieden. Wat RAI Hotel Services voor u kan doen:

  • Neemt uw zaken uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business
  • Biedt een passend hotelvoorstel op maat
  • Aangeboden hotels kennen een lage evenementsprijs
  • Levering tegen de beste voorwaarden

Selecteer een evenement in de evenementenkalender om de op maat gemaakte websites te bezoeken. 


 

 

 

I Amsterdam Approved 

RAI Hotel Services werkt alleen met hotels die het I Amsterdam Approved label dragen. Een aanbod van 16.000 kamers met de beste prijzen is gegarandeerd. Deze prijzen gelden voor organisatoren, bezoekers en exposanten van internationale, congressen en tentoonstellingen. Een leuk weetje is dat 65% van het gehele kamerblok in de hotels beschikbaar is voor reserveringen voor evenementen. Meer weten over I Amsterdam approved? Bekijk hier de website.   


 

Opening in 2019: hotel nhow RAI Amsterdam

  • Met 650 kamers is het viersterren nhow RAI Amsterdam het grootste hotel in de Benelux.
  • Het bijzondere ontwerp is ontwikkeld door de wereldberoemde architecten van OMA, opgericht door Rem Koolhaas.
  • Het kosmopolitische nhow merk van de NH Hotel Group staat voor creativiteit en verrassing. 'On Air', het thema van het hotel, geeft uiting aan de focus op connectiviteit, innovatie en media.
  • Een unieke hotelervaring voor gasten, waaronder een hoogstaand gastronomisch aanbod en faciliteiten en services die de evenementervaring versterken.
  • Een televisiestudio op de bovenste verdieping, galerie, beeldentuin en spa – dit zijn een aantal bijzondere hotelfaciliteiten.
  • Het hotel bevindt zich op het RAI complex: op de driehoek die begrensd wordt door de Europaboulevard, de ringweg A10 en de RAI.

Met het nieuwe hotel biedt RAI Amsterdam een hoogwaardig 'headquarter hotel' ter plaatse voor bezoekers, exposanten, sprekers en het organisatieteam van evenementen. Bovendien breidt het nieuwe hotel het aantal beschikbare kamers in Amsterdam en omgeving uit.
 
Bekijk hier een impressie van het hotel in 4 minuten.   


 

Special Events

Bent u opzoek naar een speciaal restaurant, leuke activiteit of een hotel in Amsterdam? Voor uzelf of voor uw gasten? Bekijk de mogelijkheden via amsterdamwelcome.info. Zoekt u een locatie voor een receptie, lunch, diner of feest voor meer dan 25 personen, Special Events helpt u hier graag bij.
 
Voor meer informatie, neem contact op RAI Hotel Services op +31 (0)20 549 1927 of hotelservices@rai.nl