Thuis in Amsterdam

Geniet van de beste hotels tegen de beste tarieven.

Amsterdam heeft de beschikking over ruim 40.000 hotelkamers. We gaan op zoek naar de ideale accommodatie voor u, uw exposanten en uw bezoekers. En voor die service rekenen we niets. 

RAI Hotel Services is een van de initiatiefnemers voor het 'I Amsterdam approved' label. Met als gevolg 16.000 kamers en eerlijke prijzen. 

 

I Amsterdam Approved

RAI Hotel Services werkt alleen met hotels die het I Amsterdam Approved label dragen. Een aanbod van 16.000 kamers met de beste prijzen is gegarandeerd. Deze prijzen gelden voor organisatoren, bezoekers en exposanten van internationale, congressen en tentoonstellingen. Een leuk weetje is dat 65% van het gehele kamerblok in de hotels beschikbaar is voor reserveringen voor evenementen. Meer weten over I Amsterdam Approved? Bekijk hier de website.   

nhow Amsterdam RAI hotel

Een onvergetelijke ervaring
nhow wordt een bijzonder hotel, een waardevolle toevoeging voor de stad én voor de evenementen in RAI Amsterdam. Niet alleen dankzij de speciale faciliteiten als een tv-studio, een galerie, een beeldentuin, een spa, bars en restaurants, maar natuurlijk ook door het iconische ontwerp, van Rem Koolhaas van OMA. Met dit opvallende hotel, de high-end gastronomie en services, zorgen we straks voor een onvergetelijke ervaring.

Innovatie, connectiviteit en media waren de uitgangspunten voor het ontwerp van nhow Amsterdam RAI. Met 650 kamers, 25 verdiepingen en een hoogt van maar liefst 91 meter.

Bekijk hier een impressie van het hotel in 4 minuten.