De inhouse partner op gebied van audiovisuele media levert alle audiovisuele diensten aan RAI Amsterdam.

Zij kunnen - tot in het kleinste detail - zorgen voor de gewenste verlichting, beeld en geluid voor uw evenement. Daarnaast beschikken zij over geavanceerde apparatuur en professioneel personeel die constructieve oplossingen aandragen. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw evenement tot een succes te maken.

Misschien wel even belangrijk is dat de partner op gebied van audiovisuele media weet wat RAI Amsterdam te bieden heeft. De technische en audiovisuele apparatuur wordt optimaal onderhouden en wordt constant verbeterd en vernieuwd. U kunt, indien gewenst, alle logistieke en operationele zaken aan hen overlaten. Ook kunnen zij voorzien in kleine vragen; zij zijn evengoed blij als u een microfoon van hen huurt!
 
De audiovisuele partner maakt gebruik van de meest geavanceerde apparatuur, zodat succes voor uw evenement verzekerd is. Ook staan zij bekend om hun uitgebreide aanbod geavanceerde apparatuur en voor de manier waarop het bedrijf de laatste ontwikkelingen op de voet volgt. De audiovisuele partner is toonaangevend in de wereld op het gebied van vergaderzaalconstructie in expositieruimtes.