Expertise en ervaring

NBTC | Holland Marketing heeft samen met RAI Amsterdam de expertise, ervaring en instrumenten in handen om u een succesvol evenement te garanderen in Amsterdam.

NBTC | Holland Marketing is verantwoordelijk voor de branding en marketing van Nederland in binnen- en buitenland en is actief in 13 (internationale) markten waar zij opereert als NBTC Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

RAI Amsterdam is een van de mede-stichters van het toenmalige Nederlands Congres Bureau, medio jaren ’80. Na de fusie met het Nederlands Bureau voor Toerisme begin jaren ‘90 wordt de markt van meerdaagse, internationale zakelijke bijeenkomsten in Nederland door het huidige NBTC | Holland Marketing bewerkt.

NBTC | Holland Marketing is een publiek -private organisatie en samenwerking met onze partners is van essentieel belang. Het aantrekken van (grootschalige) internationale bijeenkomsten naar ons land levert een aanzienlijke economische impact op in bestedingswaarde van de bezoekers. De afgeleide economische waarde die ten goede komt aan het Nederlandse investeringsklimaat is als gevolg van internationale bijeenkomsten is eveneens van onschatbaar belang.

RAI Amsterdam is bijna 3 decennia een belangrijke partner van NBTC | Holland Marketing. De samenwerking heeft concreet geleid tot een expansie op de Noord Amerikaanse markt, een verkenning op de Chinese markt en een voortgaande, gezamenlijke bewerking van de Europese en Internationale Associatiemarkt.