Wij informeren u graag over de gedeeltelijk nieuwe nummering van het RAI-complex die per 1 augustus 2016 plaatsvindt. Deze nieuwe nummering kan impact hebben op uw evenement!

Met de bouw van een multifunctioneel parkeergebouw voor 1.000 auto’s, werkt RAI Amsterdam hard aan een optimale configuratie van het RAI Convention Centre. Het multifunctionele aspect ligt specifiek besloten in de dubbele hoogte van de eerste etage van het parkeergebouw. Door deze etage uit te voeren in een hoogte van 3,60 meter, kan deze eerste etage ook worden ingezet als extra beursruimte van 2.500 m2. Daarmee creëren we feitelijk een nieuwe hal.

Door het ‘inbouwen’ van het nieuwe gebouw in het bestaande complex, zijn wij genoodzaakt om de nummering van de hallen en parkeerfaciliteiten deels aan te passen. Zo behouden we een logische indeling van het complex voor uw en onze gasten. Daarnaast maken wij van de gelegenheid gebruik om ook de eerste verdieping van het Elicium en de begane grond van het Amtrium onderdeel te maken van de halnummering.

Dit betekent dat per 1 augustus 2016 de volgende nummering van toepassing is op de hallen en parkeerfaciliteiten van RAI Amsterdam.

 

Wat betekent dit voor u?

Wij zorgen dat onze systemen en bewegwijzering zijn aangepast en dat onze (interne) leveranciers geïnformeerd zijn. Daarnaast ontvangt u, indien relevant, een aangepaste huurovereenkomst met daarin de nieuwe nummering. Dit is alleen van toepassing op reeds geboekte evenementen die na 1 augustus 2016 plaatsvinden.

Aan u het verzoek om uw exposanten en eigen toeleveranciers te informeren en de bezoekerscommunicatie rondom uw evenement aan te passen. 

Wij realiseren ons dat deze verandering impact heeft, maar zijn er van overtuigd dat de vernieuwde opzet bijdraagt aan het succesvol faciliteren van grote, meerdaagse internationale evenementen in RAI Amsterdam.

Voor de huidige situatie kunt u de bestaande plattegrond gebruiken >>