Evenementen organiseren bij RAI Amsterdam
RAI Amsterdam Convention Centre, een toplocatie voor congressen, beurzen, vergaderingen, feesten, theatershows en elk ander denkbaar evenement.

Met 112.200 m² verhuurbare ruimte zijn wij het grootste beurs- en congrescentrum van Nederland. Het is de ideale locatie voor uw vergaderingen, bedrijfsfeesten of andere evenementen.
De verhuurbare ruimten bestaan uit 12 multifunctionele hallen, een congres- en theaterzaal met 1.750 stoelen, een Ballroom in het Elicium, 24 hoogkwalitatieve congreszalen, 46 vergaderzalen en overdekte parkeergarages met in totaal 4.000 parkeerplaatsen. Al deze ruimten zijn airconditioned, zeer flexibel, multifunctioneel en kunnen worden aangepast aan uw wensen. Daarnaast is een groot deel van de buitenruimte geschikt voor plaatsing van tijdelijke paviljoens.

Onze faciliteiten beschikken over state of the art ICT-voorzieningen en worden aangevuld met Exhibitor Services, RAI Hotel Services, een Vergunningendesk, maatwerk in Catering, diverse restaurants en StrandZuid.

Het Convention Centre ligt op een unieke locatie, op slechts 8 minuten afstand van het stadscentrum en 15 minuten van de internationale luchthaven Schiphol. Met zelfs een eigen trein- en metrostation en tramhalte voor de deur! 
De stad Amsterdam geniet wereldwijde bekendheid als zakelijk aantrekkelijke maar ook relaxte stad, die toeristisch en cultureel veel te bieden heeft. Bovendien is Amsterdam nationaal en internationaal uitstekend bereikbaar via het Europese net van snelwegen, maar ook met de trein en tram en voor luchtreizigers via de internationale luchthaven Schiphol.