Parkeren

RAI Amsterdam parking: dichtbij, gemakkelijk en betaalbaar.

Uitrijkaarten
De parkeerterreinen en parkeergarages liggen direct aan de A10 en van hieruit bereikt u zo het beursterrein. U kunt uw uitrijkaart bij diverse automaten kopen bij RAI Amsterdam of bestel via de online webshop extra uitrijkaarten: een attente geste naar uw relaties.
 
Heeft u de uitrijkaarten niet ontvangen of bestelt u ze kort voor de opbouw van de beurs? Dan liggen de uitrijkaarten voor u klaar bij de balie van RAI Amsterdam Exhibitor Services. U kunt gewoon parkeren want u heeft alleen een uitrijkaart nodig bij uitrijden.
 
Abonnement
Een parkeerabonnement biedt extra voordelen. U kunt onbeperkt in- en uitrijden tijdens de gehele beursperiode. Boekt u een gereserveerde plaats? Dan kunt u gegarandeerd bij de RAI parkeren. U loopt zo het beursterrein op.
 
Klik hier om direct naar de online webshop te gaan voor het bestellen van uitrijkaarten en / of een parkeerabonnement.

Vrachtwagens
Een vrachtwagen of een voertuig hoger dan 1.90 meter parkeren tijdens de beurs? Ook voor voertuigen hoger dan 1.90 meter zijn er parkeermogelijkheden bij RAI Amsterdam.

Tijdens op- en afbouw
Tijdens opbouw en demontage kunnen vrachtwagens of voertuigen hoger dan 1.90 meter gelost en geladen worden op het werkterras naast de hal. Bij grote evenementen kan er worden gebufferd op een extern terrein. Volg altijd de instructies op de borden rond de RAI om bij het juiste werkterras of buffer terrein te komen.

Tijdens beurs
Personenauto’s hoger dan 1.90 kunnen tijdens het evenement met een parkeerabonnement parkeren op het werkterras. Het tarief van het parkeerabonnement is afhankelijk van de duur van het evenement. Aan het lossen of laden zijn geen kosten verbonden.

Vrachtwagens, bakwagens etc. kunnen tijdens het evenement op het lorry parking terrein staan. Hiervoor kunt u zich melden bij de P5 loge op het P5 werkterras. De beambte wijst een parkeerlocatie toe.

In 2017 zijn de kosten voor het parkeren van deze voertuigen:
 
€65,- incl btw (€ 53,72 ex) per dag voor voertuigen kleiner dan 6 meter
€130,- incl btw (€ 107,44 ex) per dag voor voertuigen langer dan 6 meter
 
Afrekenen kan bij de P5 loge, bij voorkeur met PIN of creditcard
. U ontvangt direct een bewijs van betaling. Bewaar dit bewijs goed als u wilt declareren.

Tip: bekijk hier de routebeschrijving naar RAI Amsterdam en een plattegrond van de parkeerterreinen.