Heeft u een leuke actie bedacht voor op uw stand, bijvoorbeeld een loterij? Of wilt u graag ballonnen ophangen in uw stand? Dat kan!


Houd er echter rekening mee dat hiervoor wel eerst een vergunning moet worden aangevraagd. Dit hoeft gelukkig niet meer bij de gemeente, maar kan gewoon bij RAI Amsterdam.

Het leveren van kwaliteit staat bij RAI Amsterdam hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van haar gastheerschap te optimaliseren, heeft RAI Amsterdam een efficiency slag weten te maken in vergunningenprocedures. Het resultaat is een unieke samenwerking tussen RAI Amsterdam en Gemeente Amsterdam. Als eerste private onderneming in Nederland mag RAI Amsterdam zelf op een aantal terreinen evenement gebonden vergunningen reguleren en handhaven. Dit heeft een vereenvoudiging en versnelling van de vergunningprocedures tot gevolg. Zodoende wordt een impuls gegeven aan de dienstverlening van RAI Amsterdam en wordt het deelnemen aan evenementen in de RAI Amsterdam nog aantrekkelijker.

Aanvragen

Samen met de organisatie wordt bepaald welke toestemmingen / vergunningen er door u kunnen worden aangevraagd voor het evenement. Deze worden dan opgenomen in de webshop van het evenement. Hier kunt u ook de nodige informatie vinden over de termijnen die van toepassing zijn bij de diverse vergunningen en de informatie die wij van u willen ontvangen voor een snelle behandeling van de aanvraag.

De nodige evenement gebonden toestemmingen worden behandeld door de Vergunningendesk van RAI Amsterdam.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie neem dan contact op met uw contactpersoon binnen RAI Amsterdam.

standbouw