Abonnementen

Parkeerabonnement voor omwonenden

Amsterdam RAI bevindt zich in een extreem dichtbebouwd gebied. Dit brengt een aantal positieve en minder positieve neven effecten met zich mee.

Om haar omwonenden tegemoet te komen en eventuele parkeerproblematiek te ontnemen, biedt Amsterdam RAI goedkope kwartaal parkeerabonnementen aan.

Een parkeerabonnement is te gebruiken in de grote parkeergarages P1/2/3 van Amsterdam RAI op bijna alle dagen van het jaar. Tijdens sommige grote evenementen kunt u niet parkeren bij de RAI, maar daar wordt tijdig over gecommuniceerd.

Bewonersabonnementen zijn uitsluitend per kwartaal te bestellen. De eerste keer dat u een abonnement wilt bestellen dient u het contactformulier op deze pagina in te vullen, daarnaast dient u ook te betalen voor het abonnement (zie Abonnement kopen). Uw aanvraag wordt binnen vijf werkdagen behandeld. Het abonnement kan alleen ingaan op de eerste van de maand of op de vijftiende van de maand.

De kwartaalabonnementen kosten € 425,00 (incl. BTW) (tarief 2016).
Uw abonnement zal automatisch maandelijks worden verlengd. De betaling hiervan kan alleen gedaan worden door middel van automatische incasso.
NB: Er wordt geen (btw) factuur verstrekt. Bij verlenging zijn de kosten € 142,00 per maand (incl 21% btw).

Hoe bestel ik een abonnement?

  • Mail uw naam, adres, telefoonnummer en kenteken naar raiparking@rai.nl
  • Daarna betaalt u hieronder het abonnement bij.
    • Na opgave van kenteken, adres en betaling nemen wij contact met u op.

Widged Paylogic


P+R bij Amsterdam RAI

Tijdens een groot aantal dagen per jaar kunt u bij Amsterdam RAI gebruik maken van de P+R service van de gemeente Amsterdam.
Als u op werkdagen voor 10:00u binnenrijdt dan betaalt u € 8,- voor het parkeren. Na 10:00u, in het weekend en op feestdagen betaalt u € 1,-.

Parkeren bij de RAI tegen het P+R tarief kan alleen de eerste 24uur, daarna geldt het RAI-tarief.
Kijk hier voor de juiste openingsdagen en meer informatie over P+R (http://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren-amsterdam/p-r/).