Per trein

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van ons complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt. Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner.

Check voor je vertrek de actuele situatie op het spoor »

Per tram, metro en bus

Tram 4 rijdt tussen de RAI (halte Europaplein), het centrum van Amsterdam en Amsterdam Centraal. Vanaf station Amstel kunt u ons  bereiken met metro 51 en bus 62 of 65. Metro 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal. Metro 50 onderhoudt een regelmatige dienst tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij station RAI.

Vanaf 22 juli 2018 rijdt de nieuwe Noord/Zuidlijn met een stop precies op het RAI/ Europaplein. Kijk voor meer informatie op de website van Wij nemen je mee en www.iamsterdam.com.

Het GVB is de ‘operator’ van de nieuwe metrolijn, zie hier meer informatie over de routes en vertrektijden »

Vliegtuig

U reist met de auto, trein, taxi of bus binnen 15 minuten van Schiphol Airport naar RAI Amsterdam. Op Schiphol.nl vindt u onder meer een overzicht van actuele vluchtinformatie, aansluitend vervoer naar de RAI en zakelijke faciliteiten op de luchthaven.

Discover Holland tickets

Kies voor gemak en bestel vooraf je travel tickets online op discoverholland.com. Je kunt verschillende type kaartjes bestellen. 1 kaartje voor ongelimiteerd openbaar vervoer in Amsterdam.