Per trein

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van ons complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt.
Check voor je vertrek de actuele situatie op het spoor »

Verbouwing station Amsterdam RAI
Amsterdam RAI station wordt tot eind 2019 verbouwd. Ons advies is om dit station tot die tijd te mijden en te reizen met metro 52. Vanaf station Amsterdam Zuid richting Noord en vanuit station Amsterdam CS richting Zuid, uitstappen op het metrostation Europaplein.

Let op: bovenstaand reisadvies is niet van toepassing als u een NS-treinkaartje hebt gekocht bij uw beursregistratie. Met dit kaartje kunt u alleen uitstappen op station Amsterdam RAI, anders is de korting niet geldig.

Station Amsterdam RAI vijf weekenden dicht in mei en juni 2019
In de periode van 10 mei tot en met 11 juni wordt gewerkt aan het spoor bij de stations Amsterdam RAI en Zuid. Hierdoor zijn de twee stations in die weekenden gesloten. Reizigers reizen om via
Amsterdam Centraal. 

Per metro of bus

Metro 52 is een directe verbinding van Amsterdam Centraal naar RAI Amsterdam (station Europaplein) en stopt voor de RAI.

Vanaf station Amstel bereikt u ons met metro 51 (station Amsterdam RAI) of bus 62 (halte Europaplein) en 65 (halte Scheldeplein).
Metro 50 (station Amsterdam RAI) rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein.

Meer informatie over de routes en vertrektijden »

 

Vliegtuig

U reist met de auto, trein, taxi of bus binnen 15 minuten van Schiphol Airport naar RAI Amsterdam. Op Schiphol.nl vindt u onder meer een overzicht van actuele vluchtinformatie, aansluitend vervoer naar de RAI en zakelijke faciliteiten op de luchthaven.

Discover Holland tickets

Kies voor gemak en bestel vooraf je travel tickets online op discoverholland.com. Je kunt verschillende type kaartjes bestellen. 1 kaartje voor ongelimiteerd openbaar vervoer in Amsterdam.