Discover Holland tickets

Kies voor gemak en bestel vooraf je travel tickets online op discoverholland.com. Je besteld je tickets online voordat je in Nederland arriveert. Door je tickets al vooraf online te bestellen kun je de drukte van Schiphol overslaan en hoef je niet in een rij te staan voor een kaartje of travel ticket. Je kunt verschillende type kaartjes bestellen.

Enkele reis

Boek nu een enkele reis met de trein als je van Schiphol naar een ander station in Amsterdam wilt reizen. Je reist direct van of naar RAI Amsterdam. Deze enkele reis maakt je reis van Amsterdam naar Schiphol erg eenvoudig. Het biedt je het gemak van een vooraf besteld treinkaartje. Met een vooraf besteld kaartje haal je je trein zonder je te haasten of opgehouden te worden door de drukte. Je hoeft niet te wachten voor een kaartjesautomaat of bij een service balie. Volg de borden naar de trein, zoek je plekje en geniet van een ontspannen reis.

Single1Single2

 

Bestel jouw enkele reis ticket >>

Amsterdam Travel Ticket

420 Met het Amsterdam Travel Ticket reis je een aantal dagen onbeperkt door heel Amsterdam. Je kan kiezen voor een 1-, 2- of 3-daagse variant. Met het ticket reis je onbeperkt in alle bussen, trams, metro’s en veerboten van GVB. Bij het ticket zit een plattegrond met aanbevolen activiteiten zodat je geen hoogtepunt mist in Amsterdam. Geniet maximaal van je tijd in Amsterdam door met dit ticket de rij over te slaan voor losse kaartjes. Dit is het beste ticket als je van plan bent naar Amsterdam te gaan voor 1-, 2- of 3-dagen naast je beursbezoek. 

 Bestel jouw Amsterdam Travel Ticket >>