An Evening With Bob Woodward is een avond in het gezelschap van een iconische journalist die zo’n beetje iedere journalistieke prijs heeft gewonnen.

1 Jun t/m 9 Jun 2019

De Amerikaanse onderzoeksjournalist en schrijver Bob Woodward, die grote bekendheid kreeg door het Watergateschandaal, komt voor een lezing naar RAI Theater, Amsterdam. Woodward is sinds 1971 in dienst van The Washington Post en auteur van vele politiek getinte bestsellers. In het kader van zijn meest recente boek ‘Fear: Trump in the White House’ brengt hij een bezoek aan Nederland en geeft tijdens de lezing inzicht in het presidentschap van Trump. An Evening With Bob Woodward is een avond in het gezelschap van een iconische journalist die zo’n beetje iedere journalistieke prijs heeft gewonnen, inclusief twee befaamde Pulitzers.

Fear: Trump in the White House
Woodward’s meest recente boek gaat, hoe kan het ook anders, over het presidentschap van Trump en omschrijft een gedetailleerd en indringend portret van de huidige Amerikaanse president. In het kader van zijn boek reist hij de wereld over om antwoord te geven op vragen als ‘hoe kan Trump overleven en hoe doet hij het in vergelijking tot andere presidenten’, ‘hoe gaat het met het onderzoek van Robert Mueller’, ‘wat is de kans op een nieuwe oorlog’ en ‘welke invloed heeft ‘America First’ op de wereldeconomie’?

Website

Organisatie:
Greenhouse Talent Netherlands B.V.
Locaties:
RAI Theater
Prices:
Rang 1 €62,70 Rang 2 €54,90 Rang 3 €49,30 Rolstoel/ begeleider €54,90

Openingstijd(en)

# Openingstijd Sluitingstijd
2019-06-09 -
Volg ons: