Modefabriek is een toonaangevend en inspirerend modevakevenement. Modefabriek is een mash-up van collecties, modeshows, expos, shops, talks & more

21 Jan t/m 22 Jan 2018

Modefabriek is een toonaangevend en inspirerend modevakevenement. Creativiteit zit in het DNA van Modefabriek, wij begrijpen dat creativiteit goed is voor business – en voor fun.
Modefabriek creëert een relaxed en vriendelijk festival, waar alle modeprofessionals samenkomen met het streven om elkaar te ontmoeten. Een event waar P2P (People 2 People) bijna nog belangrijker is dan B2B.
Let's meet in Amsterdam!

Modefabriek staat bekend als een proactief end inspirerend fashion trade event, proudly based in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1996, is het uitgegroeid tot zoveel meer dan een business-to-business event. Modefabriek is is een mash-up van collecties, modeshows, expo’s, shops, lezingen, masterclasses, food & drinks, muziek… and more. Modefabriek is een halfjaarlijks modevakevenement dat business combineert met inspiratie. Modefabriek is ‘More than Mode’.
Modefabriek is onderverdeeld in 4 districten gebaseerd op lifestyle, imago en distributie van de collecties. Dit zorgt voor een heldere en eigentijdse overview voor zowel exposanten als bezoekers. Door de verschillende districten krijgen merken de kans om hun collecties en concepten in de juiste omgeving te presenteren die het beste aansluit bij hun merk.

Website
Contact website
TravelWebsite

Organisatie:
Modefabriek B.V.
Locaties:
RAI Amsterdam, hal 1 t/m 7
Prices:
Voorverkoop € 10,00 ex BTW (€ 12,10 incl. BTW) Aan de deur € 14,46 ex BTW (€ 17,50 incl. BTW)

Openingstijd(en)

# Openingstijd Sluitingstijd
2018-01-21 10:00 - 18:00
2018-01-22 10:00 - 18:00

Neem contact op

Volg ons: