Special Events is dé afdeling binnen RAI Amsterdam die graag voor u sociale activiteiten organiseert rondom uw deelname aan een evenement.


Wilt u met uw collega's opgehaald worden vanaf het vliegveld? Dan is er de mogelijkheid om een Meet & Greet service op Schiphol te organiseren en een transfer met luxe touringcars naar hotels, restaurants of RAI Amsterdam, begeleid door meertalige hostesses.

Ook kunt u Amsterdam bewonderen via de RAI Amsterdam Canal Boat. Deze rondvaartboot biedt u de mogelijkheid om te genieten van de wereldberoemde grachten. De luxueuze en stijlvolle partyboot brengt u, voorzien van alle comfort, van de haven van RAI Amsterdam naar uw hotel of een andere locatie. Amsterdam heeft een groot aanbod aan privélocaties in historische of moderne settings voor recepties, diners en partijen van 20 tot 2000 personen of meer. Special Events kan u helpen met het vinden van een gelegenheid die bij u past. Ook de menu- en wijnkeuze, tafelschikking en verlichting, evenals de techniek en het entertainment kunnen voor u worden geregeld.

Contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Stuur een mail naar specialevents@ovationdmc.com