De one-stop-shop

Ons Exhibitor Services team deelt graag haar kennis met u en uw exposanten om de waarde van deelname te verhogen. In onze webshop vinden uw exposanten een handige tool voor het online bestellen van diensten en producten voor hun stand. De Service Desk helpt uw exposanten voor en tijdens de beurs. Ook als er last-minute bestellingen of vragen zijn. We bieden de best beschikbare tarieven (no third parties), vroegboekkortingen en geen servicekosten.

Webshop en contact

Bent al exposant tijdens een evenement bij de RAI?
Om uw beursdeelname tot een succes te maken is er een webwinkel speciaal voor exposanten ontwikkeld. Een handige tool om online producten en diensten voor de stand te bestellen: uniforme standbouw, hostess service, meubilair, catering, bloemen & planten, telecommunicatie & IT, parkeerkaarten en standschoonmaak. Het werkt snel en efficiënt. Er is tevens een telefonische helpdesk beschikbaar. Vijf dagen voor de beurs sluit de webwinkel, vanaf de eerste opbouwdag kunt u bij de Service Desk terecht voor uw last-minute bestellingen en vragen.

Find the webshop for your event »

Contact

Wilt u direct producten bestellen, dan kunt u hier inloggen in de webshop, met het e-mailadres en wachtwoord dat u heeft ontvangen (of in sommige gevallen moet u zelf een account creëren). Voor overige vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met exhibitorservices@rai.nl.