Catering

De catering van RAI Amsterdam regisseert als exclusief inhouse cateraar de horeca in de RAI.

Door de jarenlange kennis en expertise is de catering in staat om uw culinaire wens naar volle tevredenheid in te vullen op elke locatie. Met als resultaat een memorabele ervaring, waar nog lang over wordt nagepraat.

Onze catering loopt voorop als het gaat om culinaire trends. Wij bieden u en uw gasten een inspirerende smaakbeleving, waarbij rekening wordt gehouden met vegetarische en/of biologische gerechten. Wij werken met seizoensgebonden producten, en dat proeft u!

Goed gastheerschap is een vak apart, of het nu gaat om:

  • Standcatering
  • Personeelscatering
  • Eventcatering
  • Restaurants

New in RAI Amtrium: THE ROAST ROOM

THE ROAST ROOM is de unieke vleesbelevenis van Amsterdam. Omgeven door ambacht, open keukens met Beech ovens en het stoere maar klassieke interieur kunnen gasten genieten van de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij. THE ROAST ROOM bestaat uit THE ROAST BAR, het brasserie-style restaurant op de begane grond en de ROTISSERIE, het fine-dining restaurant op de eerste verdieping. Wilt u deze vleesbelevenis zelf ervaren? Reserveer hier uw tafel.

Mogen wij aan u voorstellen…

De Basement Chefs van RAI Amsterdam

Onder de RAI ligt een heel netwerk van tunnels en kelders. In het centrum van deze prachtige, ondergrondse wereld liggen de keukens waar de Basement Chefs hun kunsten verrichten.

Van galadiner tot congres of beurs – de catering van de RAI heeft de mogelijkheden, logistieke slagkracht én de flexibiliteit om van ieder evenement een culinair succes te maken.

Lekker, verantwoord en met plezier bereid. Laat dat maar aan de Basement Chefs over!
 

Basement Chefs

Basement Chefs

Catering

Eventcatering

Lunches, borrels, diners en feesten op uw stand of op een andere locatie in de RAI; RAI Amsterdam heeft alles in huis om uw evenement te doen slagen! Wij denken graag met u mee in creatieve concepten waarin kwaliteit, inspiratie en beleving een belangrijke rol spelen. Uw specifieke wensen worden gezamenlijk besproken en verwerkt in een voorstel op maat.

Personeelscatering

Voor uw standpersoneel bieden wij diverse cateringopties tijdens de opbouw, gedurende het evenement en bij de afbouw. Naast de restaurants die ook voor de bezoekers geopend zijn, is het mogelijk een apart personeelsrestaurant in te richten. Ook kan de cateringbestelling op de gewenste dag en tijdstip op de stand worden bezorgd.

Standcatering

RAI Amsterdam neemt graag de verzorging van de catering uit handen, zowel op de stand als voor het standpersoneel. Via de webshop zijn er cateringproducten te bestellen. Specifieke cateringwensen kunt u bij Exhibitor Services kenbaar maken, via exhibitorservices@rai.nl of u kunt telefonisch contact opnemen, 020-549 1928.

Restaurants

RAI Amsterdam beschikt over vijf vaste restaurants:THE ROAST ROOM, Grand Café, First Floor restaurant, Holland Restaurant en Café Amsterdam. Deze restaurants zijn geopend al naar gelang er een evenement of congres plaatsvindt.THE ROAST ROOM is een uitzondering hierop. Zij zijn dagelijks geopend vanaf 09.00 uur.