100% afvalrecycling

Samen met afvalverwerkingspartner Renewi streven wij naar 100% afvalrecycling. We streven naar zero waste. Afval zien we namelijk als materiaal op zoek naar een nieuwe bestemming. We proberen materialen dan ook zoveel mogelijk te recyclen. Van afval naar kunst, kleding, of (bio)brandstof. Hierbij betrekken wij de hele keten om zoveel mogelijk mensen te inspireren om afval te reduceren, hergebruiken en te recyclen. Hierbij wordt gekeken naar innovatieve manieren om afval in te zamelen en ervoor te zorgen dat afval de RAI niet verlaat.

Afvalmanagement tijdens opbouw, evenement en afbraak is gebaseerd op 100% recycling van afval, waarbij je betaalt voor je eigen afval. Lever uw afval gescheiden aan; het gescheiden afleveren van afval brengt kostenvoordelen met zich mee. Restafval is namelijk de duurste variant van afval. Scheiden van afval zorgt er dus voor dat u minder kosten maakt. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Staat u met een stand op een evenement of congres?
Wij werken nauw samen met afvalverwerkingsbedrijf Renewi om afval zo goed mogelijk te scheiden en te werken aan een schoner en beter milieu. Wij bieden speciale afvalscheidingsmogelijkheden aan zoals containers, zakken en bakken. 
 
Heeft u een kleine stand? Ook daar is aan gedacht. Er zijn kleine scheidingsmiddelen voor alle soorten afval. Zo kunt u op een eenvoudige manier uw afval kwijt en wordt dit door Renewi afgevoerd en verwerkt. U heeft er dus geen omkijken meer naar en behoudt een schone opgeruimde stand.