RAI Hotel Services

RAI Hotel Services is de grootste accommodatiebemiddelaar in Amsterdam en omgeving.
Per jaar worden er tussen de 120.000 en 150.000 overnachtingen geboekt voor congressen, beurzen en andere evenementen. RAI Hotel Services gaat op zoek naar de ideale accommodatie voor u, uw exposanten en uw bezoekers. Door de uitstekende kennis en jarenlange ervaring kunnen zij de beste hotels tegen de meest gunstige prijzen aanbieden.

RAI Amsterdam Hotel Services is een van de initiatiefnemers voor het 'I Amsterdam approved' label. Met als gevolg 16.000 kamers en eerlijke prijzen.

Vind & boek het perfecte hotel in Amsterdam.
Boek nu »

One stop travel shop

Wat RAI Hotel Services voor u kan doen:

  • Neemt zaken uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business
  • Heeft een op maat gemaakt hotelaanbod
  • Biedt hotels voor de laagste evenementsprijzen
  • Biedt deze aan tegen de beste voorwaarden
  • Met een systeem waarmee u zelf steeds online wijzigingen kunt aanbrengen

RAI Hotel Services is een ‘one stop travel shop‘  en werkt samen met eerste klas partners.Voor al uw transfers, excursies, entertainment en feesten voor meer dan 20 personen kunt u contact opnemen met onze Special Events afdeling.

nhow Amsterdam RAI

Een nieuwe sociale en multiculturele ontmoetingsplek voor globetrotters, zakenreizigers en inwoners van de stad. Het iconische gebouw, waarvan de hoeken in verschillende windrichtingen wijzen, staan symbool voor de culturele mix die de stad Amsterdam altijd al is geweest.

  • 650 levendige kamers.
  • Geweldig interieurdesign en hotelkamers in verschillende thema’s.
  • Iconische bars en restaurants.
  • Het hotel ligt direct naast onze venue.
  • Perfect hotel voor uw evenement.

De zes individuele kamerontwerpen zijn geïnspireerd door de zes richtingen waarnaar de hoeken van het gebouw wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest. Designinvloeden van over de hele wereld creëren een eclectische mix van kleuren en patronen, die ruimte maken voor inspiratie en creativiteit. De kamerhoge ramen bieden een adembenemend uitzicht op Amsterdam.

Ga voor meer informatie naar www.nhow-hotels.com »

nhow Amsterdam RAI - the making of

Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft u verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Of u nu houdt van winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het allemaal. Reserveer naast uw beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.

Beleef Amsterdam »