RAI Hotel Services

RAI Hotel Services is de grootste accommodatiebemiddelaar in Amsterdam en omgeving.
Per jaar worden er tussen de 120.000 en 150.000 overnachtingen geboekt voor congressen, beurzen en andere evenementen. Door de uitstekende kennis en jarenlange ervaring kunnen zij de beste hotels tegen de meest gunstige prijzen aanbieden voor uw collega’s en genodigden.

Selecteer nu uw evenement in de evenementenkalender »

Wat RAI Hotel Services voor u kan doen:

  • Neemt zaken uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business
  • Heeft een op maat gemaakt hotelaanbod
  • Biedt hotels voor de laagste evenementsprijzen
  • Biedt deze aan tegen de beste voorwaarden
  • Met een systeem waarmee u zelf steeds online wijzigingen kunt aanbrengen

RAI Hotel Services is een ‘one stop travel shop‘  en werkt samen met eerste klas partners.Voor al uw transfers, excursies, entertainment en feesten voor meer dan 20 personen kunt u contact opnemen met onze Special Events afdeling. 


Opening in 2019: hotel nhow Amsterdam RAI

Met 650 kamers is het viersterren nhow Amsterdam RAI het grootste hotel in de Benelux.
Het bijzondere ontwerp is ontwikkeld door de wereldberoemde architecten van OMA, opgericht door Rem Koolhaas.
Het kosmopolitische nhow merk van de NH Hotel Group staat voor creativiteit en verrassing. 'On Air', het thema van het hotel, geeft uiting aan de focus op connectiviteit, innovatie en media.
Een unieke hotelervaring voor gasten, waaronder een hoogstaand gastronomisch aanbod en faciliteiten en services die de evenementervaring versterken.
Een televisiestudio op de bovenste verdieping, galerie, beeldentuin en spa – dit zijn een aantal bijzondere hotelfaciliteiten.
Het hotel bevindt zich op het RAI complex: op de driehoek die begrensd wordt door de Europaboulevard, de ringweg A10 en de RAI.
 
Met het nieuwe hotel biedt Amsterdam RAI een hoogwaardig 'headquarter hotel' ter plaatse voor bezoekers, exposanten, sprekers en het organisatieteam van evenementen. Bovendien breidt het nieuwe hotel het aantal beschikbare kamers in Amsterdam en omgeving uit.

Bekijk hier een impressie van het hotel in 4 minuten.  

Bent u opzoek naar een speciaal restaurant of een leuke activiteit in Amsterdam? Bekijk de mogelijkheden via Amsterdam Welcome