Een veilige deelname

Beleef opnieuw de kracht van verbinding

Het deelnemen aan een evenement gedurende de Covid-19 uitbraak is niet zo vanzelfsprekend als voorheen. We zijn volop bezig met aanpassingen die we doorvoeren in onze protocollen, richtlijnen en veiligheidsmaatregelen voor een veilige beursdeelname.

De belangrijkste uitgangspunt is de anderhalve-meter-regel, maar ook op het gebied van hygiëne, veilige op- en afbouw van evenementen en het reguleren van bezoekersstromen hebben we richtlijnen vastgelegd. Al deze aanpassingen zijn er op gericht de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen te beschermen.

Lees hieronder het protocol of bekijk hier de visuals.

De RAI is in staat mensen veilig samen te brengen en de kracht van verbinding te laten ervaren. Zowel fysiek, bij toepassing van de regels en richtlijnen, als virtueel.

Veilig, Verantwoord en Gastvrij

RAI Amsterdam heeft protocollen en richtlijnen opgesteld voor exposanten. Dit in het belang van de veiligheid en het welzijn van alle betrokkenen. Dit document voor de exposant is aanvullend op de algemene maatregelen en protocollen waarin u kunt lezen welke regels wij hebben opgesteld om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen in het algemeen. Deze maatregelen gelden voor iedereen die zich in het RAI complex bevindt, dus ook voor u als exposant. Maar omdat ook exposeren in deze tijd niet meer zo vanzelfsprekend is als we gewend waren, hebben we ook een aantal maatregelen specifiek over een veilige beursdeelname en standinrichting opgesteld.

Met inachtneming van de regels en richtlijnen in deze documenten, zijn we er klaar voor om veilige en verantwoorde evenementen te organiseren en faciliteren en onze bezoekers op een gastvrije manier te ontvangen. We hebben er alle vertrouwen in dat we hiermee alle Covid-19 gerelateerde risico’s proactief en effectief weten te beheersen, van op- tot afbouw van evenementen.