Een veilige deelname

Wij zijn er klaar voor (23 nov. 2021)

Zakelijke en culturele bijeenkomsten kunnen met maatregelen op een veilige manier doorgaan. Met de huidige maatregelen kan een beurs doorgang vinden omdat de beursvloer een doorstroom locatie is. Dankzij de Corona-toegangscontrole is de anderhalve-meter-regel niet verplicht op deze doorstroomlocaties. Al raden we uiteraard wel aan voldoende afstand te houden.

Een verantwoord en gastvrij evenement realiseren we samen. RAI Amsterdam en de organisatie van uw evenement hebben voorbereidingen getroffen om deze ook veilig te laten verlopen. Ook voor exposanten is er een belangrijke verantwoordelijkheid weggelegd.

Om ieders veiligheid te garanderen, worden feestelijke bijeenkomsten zoals exposantenborrels en happy hours afgelast. Exposanten mogen op hun stand wel een drankje schenken mits deze zittend genuttigd worden.

Een andere grote aanpassing is de sluitingstijd. De beurs moet om 18:00 dicht zijn.

De horecagelegenheden van en bij de RAI blijven ook open tot 17:45 of 19:45 als ze volledig afgesloten zijn van de beursvloer. Om deze afgesloten cateringgebieden te betreden is er een nieuwe Corona toegangscontrole nodig. Wel zijn de vaste zitplaatsen weer ingevoerd voor restaurants en cateringterrassen. 

Op deze pagina bieden we u praktische tips op de belangrijkste aspecten om uw evenement tot een succes te maken. Uit praktisch oogpunt verwijzen we soms naar de informatie voor de bezoeker of voor de organisator. Zoals bijvoorbeeld het toegangsbeleid, dat geldt voor zowel de bezoeker, alsook voor u als exposant. Heeft u nog vragen, neem contact op met het organisatie team van uw evenement.