Support Center Agent

In brief

Type
Permanent

Department
Event Support Centre

Hours per week
40 hrs

Professional/intellectual level
Post-secondary vocational education/Bachelor

Salary indication (gross)
between € 2,745.00 and € 3,967.00 p.m.

You are part of the Support Center department and responsible for the administrative support of sales for our own exhibitions at home and abroad.

This text is only available in Dutch

Ons aanbod


Wat je gaat doen

De afdeling Support Centre is verantwoordelijk voor alle voorbereidende en ondersteunende taken aan het event proces. Binnen de afdeling worden debiteurengegevens en orders verwerkt, vindt de facturatie plaats en worden meldingen naar aanleiding hiervan administratief afgehandeld. Tevens worden alle gegevens van de events ingevoerd in ons ERP systeem (EBMS) en in verschillende webtools.

Je bent in deze rol dagelijkse verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van verwerking gegevens contracten beurzen derden en uitzoeken, beantwoorden en oplossen vragen van exposanten ten aanzien van hun facturen. Je hebt een signalerings- en adviesfunctie richting het team ten aanzien van de (administratieve en operationele) (ver)werking van gegevens. Daarnaast ben je de 1ste lijn helpdesk voor vragen vanuit de organisatie en voor de exposanten ten aanzien van hun facturen. Hiernaast beantwoord je op adequate wijze vragen van exposanten en lost problemen en/ of disputen op.


Dit breng je mee

Voor de functie van Support Center Agent is het belangrijk dat je accuraat bent en zelfstandig kan werken. Je bezit over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent communicatief vaardig en klantgericht. Bovendien pas je goed binnen het team als je positief bent ingesteld en houdt van aanpakken.

Daarnaast herken je je in de volgende punten:

  • Je beschikt over een mbo+/hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar administratieve werkervaring;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
  • Je hebt ervaring met Excel en html. EBMS is een pré.


Dit kan je van ons verwachten

  • De salarisschaal (schaal 7) van deze functie ligt tussen de € 2.74500 en € 3.967,00.
  • Het betreft een fulltime functie (40 uur per week);
  • Een collegiaal team van circa 10 collega’s;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling;
  • Daarnaast krijg je ook een laptop en een mobiele telefoon.