Senior Buyer

In brief

Type
Permanent

Department
Procurement

Hours per week
32 - 40 hrs

Professional/intellectual level
Bachelor/master

Salary indication (gross)
between € 4,349.00 and € 6,655.00 p.m.

You ensure successful purchasing projects in the field of experience at RAI Amsterdam. Building-related installations, sustainability and service & maintenance so that our customers and visitors can organize a memorable event, conference or trade fair partly thanks to you.

This text is only available in Dutch

Ons aanbod


Wat je gaat doen

Je komt te werken in een team van twee inkopers, een inkoopanalist, een inkoop assistent en een leveranciersmanager (vacature) en werkt veel samen met de Manager Procurement en Manager Real Estate. Daarnaast werk je nauw samen met de Technical Property Managers en de Portfolio & Asset Manager van de afdeling Real Estate. In onze grote venue van ongeveer 112.000 m2 en plannen voor de toekomst op gebied van Real Estate is er genoeg uitdaging.

Als Senior Inkoper ben je een belangrijke schakel in het inkoopproces. Je bent in contact met onze leveranciers waarbij je scherp onderhandelt. Je bereikt optimale inkoopresultaten en verliest hierbij het samenwerkingsmodel niet uit oog. De afspraken weet je goed te vertalen naar contracten en bovendien informeer je de interne collega’s over nieuwe leveranciers, condities en gewijzigde voorwaarden. Je bent een belangrijke speler binnen de RAI en borgt de voortgang van jouw projecten door nauwe samenwerking met jouw collega’s binnen (en buiten) de aandachtsgebieden Real Estate en Evenement gerelateerde leveranciers. Je onderhoudt contact met relevante stakeholders, adviseert, signaleert wensen en behoeftes en voert onderhandelingen binnen de aangegeven bandbreedte zelfstandig uit.

Dit is hét moment voor jou voor die nieuwe, interessante stap in je inkoopcarrière. Het is tijd voor de meer complexe inkooptrajecten, waarbij je zelfstandig projecten realiseert voor het selecteren van nieuwe leveranciers of bestaande contracten evalueert en verbetert. Je creëert de best mogelijke contracten met de meest duidelijke afspraken. Dankzij jouw ervaring binnen inkoop en techniek verklein je toeleveringsrisico’s, draag je bij aan innovatie en verduurzaming en heb je impact op de bedrijfsresultaten van RAI.

Dit is een rol vol afwisseling waarbij jij de touwtjes stevig in handen hebt. Je weet daarbij alle stakeholders mee te krijgen om gezamenlijke successen te realiseren.


Dit breng jij mee

Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief vaardig, ondernemend en gedreven bent. Je past goed in het team door je enthousiaste en positieve houding en kan dit goed overbrengen naar anderen. Je bent nauwkeurig, kan goed zelfstandig te werk gaan en je hebt gevoel voor commerciële processen. Je kan verwachtingen waarmaken maar ook managen en je bent bovendien een ervaren onderhandelaar met lange termijn visie.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:

  • Meer dan 5 jaar ervaring, waarbij je succesvolle inkoopprojecten op het gebied van gebouw gebonden techniek, technische installaties of service & onderhoud hebt gerealiseerd.
  • HBO/WO werk- en denkniveau, richting bijvoorbeeld HBO Techniek of Commerciële Economie.


Dit kan je van ons verwachten

  • De salarisschaal van deze functie ligt tussen de € 4.349,00 en € 6.655,00 per maand.
  • Een fulltime functie van 40 uur per week. Flexibele werktijden en –plekken, standplaats RAI Amsterdam.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling.
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol.
  • Mobiele telefoon en een laptop.