Intern Food & Beverage (Operational)

In brief

Type
Internship

Discipline
Operations

Department
Food & Beverage

Hours per week
32 - 40 hrs

Professional/intellectual level
Post-secondary vocational education

Internship compensation
€ 350.00 p.m.

You support in all daily catering activities for visitors to events, trade fairs, conferences, theaters and meetings.

This text is only available in Dutch

Ons aanbod


Wat je gaat doen

De afdeling Food & Beverage verzorgt alle werkzaamheden omtrent catering ten behoeve van bezoekers aan evenementen, beurzen, congressen, theaters en vergaderingen. RAI Amsterdam beschikt over verschillende restaurants en een aantal mobiele punten die ten tijde van een evenement worden neergezet. Verder zullen de werkzaamheden o.a. bestaan uit het uitvoeren van uitgeserveerde diners, het verzorgen van catering in zalen en de gasten op de vloer voorzien van catering. Tijdens je werkzaamheden zal je ook een aanspreekpunt zijn voor verschillende internationale gasten op zowel zakelijke evenementen als publieksevenementen.

  • Je draait operationeel mee op de werkvloer ten tijde van evenementen, beurzen, congressen theaters en vergaderingen.
  • Je ondersteunt de F&B manager en/of locatieverantwoordelijke bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden, zoals het efficiënt laten verlopen van de dienstverlening, het coördineren van de geplande werkzaamheden, de behandeling van klachten en problemen, het meedenken over oplossingen en het tellen, ordenen, verzamelen en afvoeren van geld- en goederenstromen.
  • Je rapporteert aan de F&B manager en/of locatieverantwoordelijke.
  • Je wordt opgeleid tot het hebben van een leidinggevende rol voor zowel vast personeel als een groot aantal flexkrachten.

Met wie werk je samen
Het team bestaat uit een jong, hecht en actief team van 1 teammanager en 11 F&B managers. Daarnaast wordt het team regelmatig versterkt met een groot aantal flexkrachten.


Dit breng je mee

  • Je volgt een opleiding aan de Middelbare Hotelschool (niveau 3/4) of een gerelateerde opleiding.
  • Je bent op zoek naar een stage vanaf september 2021.
  • Je bent een gastheer of gastvrouw in hart en nieren.
  • Je wilt je verder ontwikkelen op het gebied van catering.
  • Je bent een team-player, gericht op kwaliteit en je hebt een dienstverlenende houding.
  • Je hebt een goede mondelinge beheersing van de Engelse taal.
  • Je hebt geen bezwaar om op onregelmatige tijden en in het weekend te werken.


Dit kan je van ons verwachten

  • Uitdaging!
  • Een inspirerende stageomgeving
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een stagevergoeding van € 350,00 per maand.
  • 2 vrije dagen per maand (obv 40 uur per week).
  • Een collegiaal team