Intern Food & Beverage - CSR

In brief

Type
Research internship "Disposable free F & B event"

Discipline
Operations

Department
Food & Beverage

Hours per week
40 hrs

Professional/intellectual level
Bachelor/master

Internship compensation
€ 350.00 p.m.

Sustainable Disposables is the big issue in F&B and we want to be a frontrunner in this, but we need a plan that is creative, realistic and innovative! Are you that creative, realistic & innovative student from the sustainability field?

This text is only available in Dutch

Ons aanbod


Wat je gaat doen

De afdeling Kitchen binnen de RAI is uniek in de markt. Wij doen namelijk geen twee weken hetzelfde. Door alle verschillende beurzen en congressen wisselen we constant van concepten naar wens van onze opdrachtgevers, van gala diner tot Street food, Banqueting event of Visitor Service.
Bovendien heeft onze keuken een bewuste keuze gemaakt voor het werken met ingrediënten met meerwaarde voor de regio groot Amsterdam. Dit regionale catering concept noemen we “Hartverwarmend Amsterdam”. Het initiatief ontstond uit liefde voor de ambachtelijke producten uit de grootstedelijke regio Amsterdam en is inmiddels uitgegroeid met veel meer MVO realisaties zoals onze strijd tegen food waste door “to good to go” en samenwerking met oa Het Leger Des Heils en stichting Regenboog.
Daarnaast werk je mee aan de uitvoering van diverse initiatieven binnen de RAI Foundation. Een project gericht op het organiseren en faciliteren van ontmoetingen voor (kwetsbare groepen in) de samenleving.

Met wie werk je samen
Tijdens jouw stage werk je nauw samen met de Executive Chef en MVO. Daarbij is de afdeling Kitchen de spin in het web van de gehele F&B organisatie en de diverse stakeholders van de van de RAI. Je krijgt daarmee de mogelijkheid om tijdens je stage met een diversiteit aan afdelingen en stakeholders samen te werken.


Dit breng je mee

  • Je volgt een HBO/WO opleiding.
  • Je hebt affiniteit met of interesse in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Duurzaamheid, de evenementenbranche en Management van Verandering.
  • Je bent creatief, zelfstandig, proactief, sociaal, communicatief vaardig en bereid om de handen uit de mouwen te steken.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift.


Dit kan je van ons verwachten

  • Uitdaging!
  • Een inspirerende stageomgeving
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een stagevergoeding van € 350,00 per maand.
  • 2 vrije dagen per maand (obv 40 uur per week).
  • Een energiek & collegiaal team.