Food & Beverage Executive

In brief

Type
Permanent

Department
Organiser Services

Hours per week
40 hrs

Professional/intellectual level
Post-secondary vocational education/Bachelor

Salary indication (gross)
between € 2,649.00 and € 3,582.00 p.m.

You are responsible for the operational, daily catering activities. You take care of the preparation, planned execution, ad hoc requests and completion of these activities together with the flex employees you manage.

This text is only available in Dutch

Ons aanbod


Wat je gaat doen

Food & Beverage verzorgt de F&B werkzaamheden op het gebied van banqueting en vaste/mobiele restaurantlocaties. Deze zijn in eigen beheer of van onderaannemers F&B is verantwoordelijk voor alle F&B van bezoekers, exposanten, organisatoren en eigen collega’s tijdens congressen, beurzen, evenementen en ook vergaderingen. De afdeling heeft op dit moment 12 F&B Managers en er is ruimte voor meerdere F&B executives.

In de rol van F&B executive ben je verantwoordelijk voor de operationele cateringwerkzaamheden die plaatsvinden op een vaste locatie, bestaande uit diverse vergaderzalen, lounges, restaurants of spots. Hierbij staat gastheerschap en kwaliteit voorop. Je bent de gastheer/gastvrouw voor bezoekers, exposanten, organisatoren en de interne organisatie. Je stuurt de flexmedewerkers aan en zorgt voor de (administratieve) voorbereiding, geplande uitvoer, ad hoc verzoeken en afronding van de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij anticipeer je op mogelijke knelpunten en onderneemt tijdig actie. Je schakelt continue met de RAI diensten en ondersteunende afdelingen om aan alle wensen te kunnen voldoen aan de hand van passende oplossingen. Je rapporteert aan de F&B manager door een volledige overdracht en evaluatie te verzorgen. Bovendien kom je met concrete ideeën om zaken die zich in het werk voordoen op te lossen en te verbeteren.


Dit breng je mee

In deze functie is het belangrijk dat jij adequaat reageert op ad hoc wijzigingen en dat je bezit over aanpassingsvermogen. Jouw grootste focus is kwaliteit leveren, zonder de deadlines en het overzicht te verliezen. Bovendien staat klantgerichtheid hoog bij jouw in het vaandel.

Daarnaast herken jij je in onderstaande punten:

  • Mbo+ werk- en denkniveau, met minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring in F&B.
  • Enkele jaren aantoonbare coördinerende ervaring in de F&B, je bent in staat om collega’s te coachen en motiveren, maar natuurlijk help je zelf ook mee.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent flexibel in je werktijden en dagen. In deze functie horen ook vroege ochtend-, avond- en weekenddiensten bij je werk.


Dit kan je van ons verwachten

  • Het salaris van deze functie ligt tussen de € 2.649,00 en € 3.582,00 per maand, afhankelijk van niveau en werkervaring.
  • Een fulltime functie van 40 uur per week. Flexibele werktijden en –plekken, standplaats RAI Amsterdam.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling.
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol.
  • Mobiele telefoon en een laptop.