Facilitair Assistant

In brief

Type
Permanent

Discipline
Real Estate

Departement
Real Estate

Hours per week
40 hrs

Professional/intellectual level
Post-secondary vocational education/Bachelor

Salary indication (gross)
between € 2,678.00 en € 3,870.00 p.m.

In collaboration with our technicians, you ensure that all ad-hoc malfunctions are solved in the right way as quickly as possible.

This text is only available in Dutch

Ons aanbod


Wat je gaat doen

Real Estate is de afdeling die verantwoordelijk is voor het optimaliseren en in stand houden van de gebouwen en voorzieningen van de RAI. Jij bent onderdeel van het team Real Estate Support. Dit team is DE spin in het web en het eerste aanspreekpunt voor de Business Unit Real Estate, zowel intern als extern. Binnen deze afdeling zijn er verschillende aandachtsgebieden, namelijk: projecten, planning, onderhoud, service, storingen en facilitair. Jouw focus zal storingen en facilitair zijn. Je plant en coördineert eerstelijns storingen, ofwel spoedonderhoud en korte termijnplanningen en schakel je veel met onze collega monteurs. In jouw werk herken jij repeterende storingen en rapporteer je hierop. In deze functie is geen dag hetzelfde, door de diversiteit aan werkzaamheden en de dynamiek rondom de evenementen, waar jij rekening mee moet houden bij het coördineren.

Je werkt nauw samen met je team en ondersteund elkaar waar nodig. Bovendien werk je met je team aan verbetering van de afdelingsprocessen, denk je mee met het jaarplan voor de afdeling en voer je afdelingsprojecten (zelfstandig) uit.


Dit breng je mee

Voor deze functie is het belangrijk dat je accuraat te werk kan gaan, overzicht kan houden en service- en klantgericht bent. Je hebt een analytisch vermogen en draait je hand niet om rapportages te analyseren. Uiteraard ben je sterk in het plannen en organiseren en kan jij voelt je thuis in een ad-hoc omgeving. Daarnaast zien we het volgende graag terug in jouw profiel:

  • HBO werk- en denkniveau, met een technische affiniteit;
  • We komen ook graag in contact met starters voor deze functie;
  • Affiniteit met techniek en onderhoudsmanagement.

Dit kan je van ons verwachten

  • De salarisschaal (schaal 7) van deze functie ligt tussen de € 2.678,00 en € 3.870,00 per maand, afhankelijk van werkervaring.
  • Een fulltime functie van 40 uur per week, met in eerste instantie een jaarcontract. Flexibele werktijden en –plekken, standplaats RAI Amsterdam. In deze functie zal je veel op kantoor zijn, met gepaste afstand uiteraard.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling.
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol.
  • Mobiele telefoon en een laptop.